VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Babakötvény és Magyar Államkincstár

Babakötvény = Biztos jövő.

Nem túlzás kijelenteni, hogy minden szülő számára a gyermek az első. A Babakötvény és Kincstári Start-értékpapírszámla konstrukcióval folyamatosan gondoskodhatunk arról, hogy gyermekünk egy biztos pénzügyi alappal kezdje meg felnőtt életét. A kötvény akár már kisösszegű rendszeres havi befizetés mellett, magas éves hozammal és állami támogatással biztosítja a kezdőtőkét.

Az állam 42.500 Ft induló tőkét ad minden 2005. december 31. után született gyermeknek. Ahhoz, hogy ez az összeg kamatozzon a Magyar Államkincstárnál a gyermek nevére szóló Start-értékpapírszámlát kell nyitni, ahol Babakötvénybe fekteti a megtakarításra szánt összegeket a Kincstár.

Jelenleg a Babakötvény éves kamata 5,4%, ami más befektetéshez képest kiemelkedően magas!

Amíg a „nagyok” a Magyar Államkincstár munkatársaitól kapnak teljes körű tájékoztatást a megtakarítási formáról – hiszen számlát a gyermek szülein túl más közeli hozzátartozója, vagy más törvényes képviselője, valamint 16. életévét betöltött gyermek maga is megnyithatja -, addig a kicsik sem unatkoznak a Babakötvény standjánál. Őket kreatív játékokkal és óriás színezőfallal várjuk! 

 

 

Weboldal

www.babakotveny.hu

ITT Találod

58-as stand
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!