2023. 11. 16

Bevált recepttel az egészséges és puha bababőrért

Fontos tudni, hogy a gyerek nem kis felnőtt, a csecsemő pedig nem egyszerűen kis gyermek. Ez a megállapítás a bőrre is igaz: a babák bőre a felnőttekéhez képest 5-7-szer vékonyabb, szerkezete sokkal kevésbé tagolt, ezáltal érzékenyebb, sérülékenyebb is. Az irritáló tényezők gyorsabban és kifejezettebben fejtik ki hatásukat a babák bőrén, mint a felnőttek esetén. A babák bőrén a faggyú- és verejtékmirigyek sűrűbben helyezkednek el, emiatt melegben gyakoribbak a „kiütések”. A bababőr vízben gazdag, de zsírszegény, könnyebben kiszárad. A szervezet és a bőr kellő hidratáltságának biztosítása életkortól függetlenül mindenki számára fontos, babák esetén erre fokozottan kell ügyelni.

A BabaMama Expo egy kiváló lehetőség arra, hogy több terméket is felfedezz a babaápolás területén is. Kiállítónk, a téma szakértője, a TEVA a Neogranormonnal és a Sudocremmel érkezik az eseményre, amelyek minőséget és hatékonyságot kínálnak a bőrápolásban. Mindkét termék hosszú évtizedek óta segít megőrizni és visszanyerni az egészséges bőrt, az 1930-as évek óta generációk használják őket előszeretettel.

Neogranormon: Az Érzékeny Bőr Megmentője

A Neogranormon kenőcs egy vitaminokban gazdag, komplex, vény nélkül kapható gyógyszer, regenerációt segítő hatása révén fokozza a bőr ellenállását a fertőzésekkel szemben, és stimulálja a hámsérülések gyógyulását, ezért felületes bőrsérülésekre, kidörzsölt orra, horzsolásokra, enyhe égési sebekre is bátran kenhetjük.

Gyengéden ápolja, nyugtatja és regenerálja a pelenkával fedett érzékeny bőrfelületet a benne lévő panthenolnak, cink-oxidnak és shea vajnak köszönhetően. A Neogranormon kenőcs hatékonyan segít enyhíteni és gyógyítani a baba bőrproblémáit, beleértve a pelenkakiütéseket, vörösséget és irritációt. A Neogranormon különleges formulája nemcsak megnyugtatja a bőrt, hanem védőréteget is kialakít, amely segít megelőzni az irritációt.

Sudocrem: Az Univerzális Bőrápoló

A Sudocrem már évtizedek óta bizonyítja hatékonyságát a babaápolás terén. Ez a sokoldalú krém nemcsak az apró sérüléseket, hanem a pelenkakiütéseket, ekcémát és más bőrproblémákat is kezeli. A pelenkakiütés (pelenka dermatitisz), „kipirosodott babapopsi” egy olyan bőrirritáció, amit a pelenka okozta dörzsölődés és állandó nedvesség mellett a vizelet és a széklettel távozó enzimek váltanak ki.

A Sudocrem egyedi formulája cink-oxidot tartalmaz, amely segít a bőr regenerálódásában és védelmében. A termék gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros réteget, így kényelmes használatot biztosít mindennapi bőrápolás során. A Sudocrem segít megelőzni és kezelni a baba bőrproblémáit, biztosítva a kisgyermekeknek a kényelmes és egészséges bőrápolást.

A baba bőrápolás művészete

A babaápolás többet jelent a tisztaságnál és az etetésnél. A megfelelő bőrápolás elengedhetetlen a kisbabák egészségének és kényelmének biztosításához. A Teva Gyógyszergyár Zrt. Neogranormon és Sudocrem termékei nemcsak hatékonyak, hanem biztonságosak és gondosan kifejlesztettek a kisbabák érzékeny bőréhez.

Látogass el a TEVA 37a számú standjához a BabaMama Expón november 24-26. között, ahol szakértőik készséggel válaszolnak minden kérdésre, és bemutatják a Neogranormon és Sudocrem termékek kifinomult világát. Adjuk át együtt a kisbabák bőrének a legjobbat, és teremtsük meg együtt a baba bőrápolás művészetét!

 

Sudocrem krémek kozmetikumok. Neogranormon Baby védőkrém kozmetikum. Neogranormon kenőcs vény nélkül kapható gyógyszer.
Forgalmazza: Teva Gyógyszergyár Zrt.
1133 Budapest, Váci út 96-98.
A/2. ép. 4. és 5. emelet

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
NEG-HU-00108 Dokumentum lezárásnak a dátuma: 2023.11.23.

VISSZA

KÖVESS MINKET

Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!