VISSZA A PROGRAMOKHOZ

Ingyenes tanácsadás, válasz minden szülői kérdésre

Ingyenes tanácsadás, válasz minden szülői kérdésre

"Hogyan készüljek a várandósságra és a szülésre? Mi az a szülési terv?  Miért és meddig jó a szoptatás? Hagyhatom sírni a babát? Hordozzam kendőben? Mi lesz az éjszakákkal? Mi is az a dackorszak? Kiborít, hogy állandóan ellenkezik a gyerekem, de nem tudom, mit tehetek. Mi az a konfliktuskezelés? Fáradt vagyok és túlterhelt, hogyan tudom összehangolni a család igényeit a sajátjaimmal?

Ilyen és hasonló kérdésekre segít választ találni a várandósoknak és a kisbabás, kisgyermekes szülőknek „ A szívben összekötve” (Attached at the Heart) című oktatói program, mely Barbara Nicholson és Lysa Parker, a Kötődő Nevelés Nemzetközi Szervezetének tréningje. A BabaMama Expo 2018​-on a program tanúsított oktatója, pedagógus és három tinédzser anyukája: Tamás Anna válaszol ingyenesen a szülők kérdéseire.

A kötődő nevelés elmélete és gyakorlata nemcsak a kisbabakorban nyújt segítséget a családtagok igényeinek összehangolásában, hanem a gyermek- és kamaszkor éveire is jótékonyan hat. A biztonságos szülő-gyermek közötti kötődés csecsemőkorban kezdődik, de azzal még nem ér véget…

 

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!
REGISZTRÁCIÓ

TOVÁBBI PROGRAMOK

ÖSSZES MEGTEKINTÉSE ÖSSZES MEGTEKINTÉSE
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!