KISMAMÁK, FIGYELEM!

A BabaMama Expo együttműködő partnereivel páratlan nyereményjátékot szervez nektek, hogy támogasson benneteket ennek a csodálatos időszaknak a kezdő lépéseiben.

Szállj versenybe a több mint 2 millió forint értékű nyereményért! Az ajándékcsomagban szinte mindent megtalálsz, amire a babázás első évében szükséged lehet. Nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi ívet, majd személyesen is regisztrálni 2023. november 24-26. között a BabaMama Expón és várni, hogy rád mosolyogjon a szerencse!

250.000 Ft értékű vásárlási utalvány a Faktum Bútor felajánlásával

340.000 Ft értékű Adamex Cristiano Babakocsi a BabyCenter felajánlásával

1 évre elegendő Violeta Double Care pelenka a Violeta felajánlásáva

10 éves KÉK (köldökzsinór vér
+ köldökzsinór szövet) őssejttárolási
csomag a Krio Intézet felajánlásával

Ajándékcsomag a MAM Baby felajánlásával
100 000 Ft értékű Bizalomkártya Hűségpontot az Auchan felajánlásával
       

REGISZTRÁCIÓ

KÖSZÖNJÜK A REGISZTRÁCIÓT, MELYRŐL HAMAROSAN MEGKAPJA VISSZAIGAZOLÓ E-MAILÜNKET.
Hiba történt! (01)

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Kérjük, olvasd el figyelmesen az alábbi tudnivalókat, mert kizárólag az alábbi feltételeknek megfelelő játékosok közül tudjuk kisorsolni a nyertest, akit megajándékozunk a babaváró csomaggal!

 • Ki vehet részt a játékban?
  • A játékban azok az életvitelszerűen Magyarországon élő kismamák vehetnek részt, akik gyermekének várható születési ideje 2023. december 1. után várható. A nyeremény átvételekor a nyertesnek igazolnia kell a terhesség tényét, valamint a gyermek várható születési idejét. Amennyiben várható születési idő igazolhatóan 2023. december 1. utánra esett, de a gyermek valamilyen oknál fogva hamarabb megszületett (például koraszülés esetén), úgy a nyertes továbbra is jogosult a nyeremény átvételére.
 • Hogyan szállhatok versenybe a nyereményért?
  • A fenti adatok megadásával és a játékszabályzat elfogadásával tudsz regisztrálni a nyereményjátékra. Ezt követően nincs más dolgod, mint megerősíteni részvételedet személyesen is a BabaMama Expón a játék fogadópultjánál. A nagyszabású esemény a Budapest Arénában kerül megrendezésre 2023. november 24-25-26-án péntektől vasárnapig 10:00 és 18:00 óra között. A megerősítést bármelyik tetszőleges napon megteheted.
 • Pályázhatok másnak a nevében?
  • A mesés nyereménycsomag nem átruházható, azaz csak a megadott feltételeknek megfelelő várandós kismamák személyesen megerősített regisztrációja minősül érvényes pályázatnak.
 • Mikor és hogyan tudhatom meg, hogy megnyertem-e a BabaVáró Csomagot? 
  • Az érvényes pályázatok közül 2023. december 15-én pénteken sorsoljuk ki a szerencsés nyertest, akit aznap e-mailen és telefonon is értesítünk. Amennyiben a nyertest 8 napon belül nem érjük el a megadott elérhetőségeken, illetve nem jelez vissza számunkra, vagy nem tudja hitelt érdemlően igazolni jogosultságát a nyeremény átvételére, pótnyertest hirdetünk.
 • Ha kisorsolnak, hogyan vehetem át a nyereményt?
  • A BabaVáró Csomag elemei adottak, viszont ezen belül a nyertesnek lehetősége van kiválasztani a számára legmegfelelőbb konkrét termékeket. Ezért a kapcsolatfelvételt és hitelesítést követően minden felajánló partnerünkhöz adunk elérhetőséget, így a továbbiakban közvetlenül a felajánló cégekkel lehet egyeztetni a termékek és az átvétel részleteit.
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!