BABAMAMA EXPO
TUDJ MEG TÖBBET RÓLUNK!

A BabaMama Expo több, mint egyszerű kiállítás. Izgalmas programokkal, kreatív ötletekkel és hasznos tanácsokkal készülünk, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a csodálatos időszakból. Tarts velünk te is!

Hozhatod a szíved alatt, a karjaidban vagy babakocsiban, de az biztos, hogy itt a helyetek! Nagy szeretettel várunk az ország legnagyobb és legszínvonalasabb baba-mama eseményén, ahol a legelismertebb szakértőktől kaphatsz választ a várandósság és kisbabás időszak minden kimondott és kimondatlan kérdésére. 150 kiállítónknál megnézheted, kipróbálhatod, és meg is vásárolhatod a legújabb kismama- és baba termékeket. Ne börzére számíts, nálunk nincsenek használt holmik és cserebere, csak olyan élmények, tudás és szolgáltatások, melyekkel akár egy teljes napot is kényelmesen és hasznosan tölthetsz el életed legcsodálatosabb szakaszában.

KÖVESS MINKET

2023. NOVEMBER 24-25-26.

Három napig a családoké a Budapest Aréna! A BabaMama Expo testvérrendezvényén, az azonos jeggyel látogatható KidExpón százféle program és foglalkozás várja a 3 év felettieket is, így szülők és a nagyobb gyerekek számára is biztosított a felhőtlen szórakozás a rendezvény ideje alatt. További információért látogass el a KidExpo honlapjára az alábbi linken!

KIDEXPO

2023. NOVEMBER 24-25-26.

Ismerd meg a legújabb játékokat, és találd meg a legjobb karácsonyi ajándékokat! A BabaMama Expo testvérrendezvényén, a KidExpón százféle program és foglalkozás várja a családokat, így szülők és a nagyobb gyerekek számára is biztosított a felhőtlen szórakozás a rendezvény ideje alatt.

KIDEXPO

Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!