BabaMama Expo
Tudj meg többet rólunk!

A BabaMama Expo több, mint egyszerű kiállítás. Izgalmas programokkal, kreatív ötletekkel és hasznos tanácsokkal készülünk, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a csodálatos időszakból. Tarts velünk te is!
Hozhatod a szíved alatt, a karjaidban vagy babakocsiban, de az biztos, hogy itt a helyetek! Nagy szeretettel várunk az ország legnagyobb és legszínvonalasabb baba-mama eseményén, ahol a legelismertebb szakértőktől kaphatsz választ a várandósság és kisbabás időszak minden kimondott és kimondatlan kérdésére. 200 kiállítónknál megnézheted, kipróbálhatod, és meg is vásárolhatod a legújabb kismama- és baba termékeket. Ne börzére számíts, nálunk nincsenek használt holmik és cserebere, csak olyan élmények, tudás és szolgáltatások, melyekkel akár egy teljes napot is kényelmesen és hasznosan tölthetsz el életed legcsodálatosabb szakaszában.
Kövess minket

KÖVESS MINKET

2022. ÁPRILIS 22-23-24.
3 napig a családoké a Budapest Aréna! A BabaMama Expo testvérrendezvényén, a Kid Expón százféle program és foglalkozás várja a családokat, így szülők és a nagyobb gyerekek számára is biztosított a felhőtlen szórakozás a rendezvény ideje alatt. További információért látogass el a Kid Expo honlapjára az alábbi linken!

KIDEXPO

2022. ÁPRILIS 22-23-24.
Ismerd meg a legújabb játékokat, és találd meg a legjobb karácsonyi ajándékokat! A BabaMama Expo testvérrendezvényén, a KidExpón százféle program és foglalkozás várja a családokat, így szülők és a nagyobb gyerekek számára is biztosított a felhőtlen szórakozás a rendezvény ideje alatt.
KIDEXPO

BLOGUNK

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK
TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!