Helyszín

Papp László Budapest Sportaréna

PÉNTEK 10 - 18
SZOMBAT 10 - 18
VASÁRNAP 10 - 18

MEGKÖZELÍTÉS

A Budapest Sportaréna tömegközledéssel és autóval is kényelmesen és egyszerűen megközelíthető. A 1160 férőhelyes parkolóház bejárata az Ifjúság útja felől közelíthető meg, a parkolás díja 1500 Ft/nap.

1143 BUDAPEST, STEFÁNIA ÚT 2.

M2

1

95

Praktikus információk

Belépő: a belépés 12 éves korig ingyenes! A jegyekkel kapcsolatban minden információt megtalálsz a jegyek oldalon.

A helyszínen belépőjegy a Budapest Aréna Jegypénztárban vásárolható (külön épület a Stadionok metrómegálló közelében 50 méterre az Aréna főbejáratától).

Étel és ital: a Budapest Aréna területén található büfében finom falatokkal, hideg üdítővel és kávéval várnak.

Fizetés: Budapest Aréna területe alapvetően készpénzmentes, így például a büfé és ruhatár szolgáltatásait kártyával vagy mobilapplikáció segítségével tudod igénybe venni. Érdemes azonban készpénzzel is készülni az Expóra, mivel kiállítóink egy részénél csak így tudsz fizetni a kiválasztott darabokért.

Baba-mama szoba: a kényelmes szoptatáshoz és pelenkázáshoz is ideális baba-mama szobák áll a rendelkezésedre, valamint bébiétel és tápszer melegítésére is több standnál lesz lehetőséged.

  

Babakocsival érkezel?

Bár az Budapest Arénában 1 lift található, nem kell aggódnod, megoldjuk a zökkenőmentes bejutást! A bejárattól balra egységes pólót viselő, markos legények várnak, akik segítenek a babakocsival lejutni a kiállítói térbe. Ők a mi megbízásunkból állnak rendelkezésedre, kérd meg őket bátran!

Nyereményjáték 

A több mint 1 millió forint értékű Babaváró Csomag nyereményjáték regisztrációját a helyszínen tudod megtenni. vagy online regisztrációd megerősíteni. A helyszíni megerősítés nagyon fontos, hiszen így válik érvényessé a játékban való részvétel. 

Az általános nyereményekre pályázók a színpadnál tudják leadni a nyereményszelvényüket.

INFORMÁCIÓ

info@babamamaexpo.hu

SAJTÓKAPCSOLAT

info@babamamaexpo.hu

KÖVESS MINKET

Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!