VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Baba TB

A kismamák és családok Nr.1  pénzügyi tanácsadója!

CSED? GYED? GYES? Ha szembe jöttek már veled ezek a mozaikszavak, akkor biztos lehetsz benne, hogy a BabaTB segíteni tud neked az elkövetkezendő időszakban. Mikor, hol és hogyan igényelhetőek? Mekkora összegre vagy jogosult? Egyáltalán jogosult vagy, esetleg jogosulttá tudsz válni?

A BabaTB-nél TB és családi ellátások kapcsán mindamellett, hogy szakértői tanácsadásban lehet részed, olyan lehetőségeket vázolnak fel, melyeket lehet, hogy Te magad sem ismertél. Ezeken felül pedig még az ügyintézést is magukra vállalják, így a család együtt élvezheti az újszülött első napjait, heteit, ügyintézés, sorban állás és idegeskedés nélkül. Nem csak az anyasági és a pénzbeli ellátások kapcsán, de adókérdésekben, családoknak járó állami támogatások intézésében is partnerre találsz a BabaTB szakértőiben.

Ez az időszak ne az idegeskedésről, a pénzügyi gondokról és a jogszabályok bújásáról szóljon. Ezt a BabaTB leveszi a vállatokról, hogy Ti csak születendő gyermeketekkel foglalkozhassatok, minden más rendben lesz!

Weboldal

www.babatb.hu/

Elérhetőség

06 30 335 1330
info@babatb.hu
https://www.instagram.com/babatb_mosoly/
https://www.facebook.com/amosolykoztunkmarad
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!