VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Büidesign Stúdió

Nyugalom - Egyediség - Design

A Büidesign Studió bemutatja kollekciójának most debütált legújabb fejlesztését, a Silentio bölcsőt. Az ikonikus bútordarab újragondolva bensőséges családi légkört teremt. A kollekció darabjait a meghatározó ívelt formák, a lágy vonalvezetés, a föld feletti lebegés és a csendesség jellemzi. A bölcső letisztult geometriája kiemelkedő, sziluettje megragadó, stílusa kifinomult.

Nyugalom: ringatva fejleszt

Jól jelképezi a bölcső elnevezése a termékben megvalósuló légiességet, törékenységet, nyugalmat. A ringó mozgás felidézi a születés előtti időszakot, jó hatással van a mozgás és idegrendszer fejlődésére, segíti az egyensúlyérzék kialakulását. Azoknak a gyerekeknek, akiket bölcső ringat az intelligenciájuk, és vázrendszerük gyorsabb fejlődik. Mivel a korai fejlődés szakaszában legfőképpen a még javában alakuló agyi idegrendszerre bizonyítottan jó hatást gyakorol a 3 dimenziós lengő mozgás.

A bölcsők számos egyedi kivitelben is elérhetőek, így biztosan mindenki megtalálja az enteriőr és a baba stílusához leginkább illő darabot. Alkosd meg a saját bölcsődet. A különböző színkombinációk előállíthatók a 7 féle színű bélésanyag valamint a 4 színben feszesen illeszkedő külső segítségével. A filigrán lábak 3-féle faárnyalatból választhatók, mellyel egy ötvözött és eloxált alumínium betét alkot egy párt.

Weboldal

www.silentio.hu/

Elérhetőség

+36 30 383 0644
info@silentio.hu
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!