VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Micsoda tulajdonképpen a CLEANNE? Sok minden lehet, attól függ, hogy honnan nézzük. Alapesetben egy több mint 30 termékből álló tisztítószercsalád, ami természetes hatóanyagokat tartalmaz (javarészt növényi kivonatokat), ami az EU CLP-rendelete értelmében nem számít veszélyes keveréknek. Így nincs piktogram, sem figyelmeztető mondat, a Cleanne azonban biológiailag elbomlik 20-30 nap alatt, terméktől függően, a bomlási ideje alatt tisztítja az élővizeket, a környezetet, ahova bekerül.

A CLEANNE egy védőszer, ami számos káros gombát és baktériumot pusztít el, nem csak tesztekkel bizonyítva a környezetre gyakorolt ártalmatlanságát. A CLEANNE persze sokkal több mindezeknél, hiszen gyártása alatt minimális energiát használnak, szelektív hulladék feldolgozással, a HDPE palackokat visszavesszik és újratöltjik, több helyen kimérve is kapható a zero waste jegyében, ráadásul a CLEANNE gyártása és felhasználása alatt nincs talaj- és környezeti terhelés.

A kiállításon a CLEANNE Játéktisztító, Folyékony mosószer, Kádtisztító, valamint Babamama mosogatószer márkákat ismerheted meg.

Weboldal

www.cleanne.hu

ITT Találod

53c stand
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!