VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Látogasson el a Profimed standjára, ahol megismerheti a népszerű Frida termékeket, melyek megkönnyítik a babák és a kismamák mindennapjait!

A FRIDA termékcsalád egy svéd-amerikai fejlesztés eredménye. A zseniálisan egyszerű, de nagyszerű babaápolási és orvostechnikai eszközöket kínáló Fridababy márka mellett már a kismamáknak szóló szettek is elérhetőek. A Frida Mom termékek megkönnyítik és fájdalommentesebbé teszik a szülés utáni első napokat.
Minden eszközük szakorvosok és édesanyák bevonásával kerültek kifejlesztésre, az elsődleges szempontok a biztonság, a hatékonyság és az első osztályú minőség volt.

Fridababy

A Fridababy alapfilozófiája, hogy a gyermek születése utáni első hónapokban fellépő gondokat a szülő egyszerű és hatékony módon tudja kezelni. A Fridababy termékek fejlesztését svéd gyermekgyógyászok és fül-orr-gégész szakorvosok végzik. A legnagyobb hangsúlyt a 100 %-os biztonságra, a hatékonyságra és a prémium szintű minőségre helyezték. A termékeket klinikai teszteken vizsgálták, amelyek alapján kiváló minőségű egészségügyi segédeszközként lettek elismerve. A Fridababy piacvezető termék a Skandináv országokban és az USA-ban. A széles termékskáláról a két legnépszerűbb termék a NoseFrida orrszívó és Windi rektális katéter vagyis szélcső.

Frida Mom

A Frida Mom praktikus termékkészlet egy szettben a szülés utáni gyors felépüléshez kismamáknak.

A kismama-készletben minden megtalálható, amire szüksége lehet. Egyedülálló és átfogó segédeszköz-készlet mely a szülés utáni gyors felépülést támogatja, továbbá végig elkíséri az anyát, az első összehúzódásoktól a baba születéséig, az intim higiéniától a nyugtatásig és a fájdalomcsillapításig.

5 LÉPÉS a szülés utáni gyors felépüléshez - intim higiénia, kényelmes ruhadarabok, hűsítés, nyugtatás és fájdalomcsillapítás.

A termékek külön is megvásárolhatóak a PROFIMED üzletben, illetve a webáruházukban.

Weboldal

www.profimed.hu

Elérhetőség

info@profimed.hu
Üzletük: Allee Bevásárlóközpont

ITT Találod

1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 132/E
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!