VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

KRIO Intézet családi őssejtbank

A Krio Intézet Magyarország első és legnagyobb, immár 20 éve működő őssejtbankjaként már több mint 50.000 család számára tárol – a világ bármely pontján felhasználható - köldökzsinórvér őssejt mintát. Intézetüknél a köldökzsinórvér őssejtek megőrzésén túl lehetőség van a köldökzsinórból és a placenta vérből származó őssejtek kinyerésére és tárolására, valamint a szöveti őssejtek izolációjára is.

Kiegészítő szolgáltatásaik között fontos genetikai vizsgálatok is megtalálhatóak: laktóz érzékenység, glutén érzékenység, trombózisra való hajlam szűrése. Mindegyik genetikai tesztet a születéskor levett és Intézetünkhöz beküldött köldökzsinórvérből, illetve anyai vérből végezik el, így nem igényelnek külön vérvételt, és mind az anya mind a gyermek számára teljesen fájdalommentesek.

Intézetük több mint egy őssejtbank! Új nemzetközi együttműködésüknek köszönhetően idén tavasztól ügyfeleik számára folyamatos hozzáférést tudnak biztosítani a legmodernebb őssejtkezelésekhez autizmus spektrumzavar és cerebrális parézis (CP) betegségben érintett gyermekek számára. A pozsonyi magán terápiás központban az elmúlt fél évben már 6 sikeres transzplantáció történt a KRIO Intézetnél tárolt köldökzsinórvér minta felhasználásával neurológiai betegségek kezelésére.

Szolgáltatásaik egészségpénztárra is elszámolhatók. 
 

Weboldal

krio.hu/

Elérhetőség

https://www.facebook.com/krio.hu
https://www.youtube.com/c/KrioHu/featured

ITT Találod

1026 Budapest, Kelemen László utca 12.
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!