VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

MAM Hungária

Lépj be a MAM csodás világába!

Minden nagy sikertörténet egy merész elképzeléssel kezdődik. Így volt ez a MAM-nál is. Pontosabban: kezdetben volt a cumi és a vállalatalapító, Peter Röhrig terve, hogy a babaápolási termékek piacát forradalmasítsa.

A MAM 1976-ban indult – kiváló minőségű babaápolási cikkek víziójával, amelyek dizájnt, funkciót és orvosi kompetenciát ötvöznek egységgé. Egyedülálló, ahogy a MAM az egyes termékeket kifejleszti: formatervezők, egészségügyi szakértők, tudósok, műszaki szakemberek és szülők nemzetközi, tudományágakat átfogó együttműködésével. A MAM termékei a tökéletes kezdést biztosítják a babáknak, lépésről-lépésre támogatják fejlődésüket így téve könnyebbé a mindennapi babaéletet.

Ma évente több, mint 70 millió MAM termék teszi az osztrák vállalkozást vezető dizájn márkává a babaápolási cikkek piacán. A MAM termékeket Magyarországon is gyártják, a vaskeresztesi telephelyen 1991 óta állítanak elő a kisbabák szükségleteit maximálisan kielégítő etetési és ápolási termékeket.

A kiállításon a MAM innovatív újdonságai között, minden megoldásra váró kérdésedre minőségi terméket találsz.

Megismerheted a MAM 2:1 Elektromos és kézi mellszívót, amely a legrugalmasabb megoldást biztosítja az anyatej rendszeres és kényelmes fejéséhez, a  MAM 6in1 Elektromos Sterilizáló és Expressz Üvegmelegítőt, amely 6 speciális funkciójával értékes időt takarít meg a hétköznapokban.

Az újgenerációs MAM Supreme SkinSoft™ szilikoncumik, és a természet ihlette színekkel, barátságos erdei állatokat ábrázoló mintákkal, különleges matt felülettel ellátott 160 és 260 ml-es MAM Anti-Colic Matt Forest cumisüvegek széles kínálata nyújt tökéletes megoldást a baba egészséges fejlődésének támogatására.

Weboldal

www.mambaby.com/hu/

Elérhetőség

vevoszolgalat@mambaby.com
hungary@mambaby.com
https://www.facebook.com/mambabyHU
https://www.instagram.com/mambaby_hu/

ITT Találod

9795 Vaskeresztes, Fő u. 132
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!