VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Nandu babahordozás

A NANDU hivatása, hogy a babahordozást megmutassa minden kisbabás családnak és támogassa őket a saját harmóniájuk megteremtésében.

Az újszülött babának természetes igénye az állandó testközelség. Ahogyan magzat korában is összegömbölyödve, kellemes környezetben, a köldökzsinóron keresztül táplálva, ringatózott az édesanyja testében, úgy születése után is ez a legtökéletesebb állapot, amire ösztönösen vágyik. Ezt követően a legkritikusabb időszak az első fél-egy év, mert ez alapozhatja meg az élethez való viszonyát. A testközelben lévő babák ugyanis a tapasztalatok szerint nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak, érdeklődőbbek és hamarabb válnak önállóvá.

Hisznek benne, hogy a hordozás elősegíti a baba-mama egység kialakulását és segít megismerni a babánkat, a jelzéseit, a szükségleteit. Magunkon hordozva szinte erőlködés nélkül megadhatjuk neki a figyelmet, a közelséget, a biztonságot, a ringatást és a lehetőséget, hogy elbújhasson, nyugodtan elaludhasson. Ebben szeretnének neked is segíteni standjukon, ahol szakértők segítségével választhatod ki a számodra megfelelő baba és gyermek hordozót.

 

Weboldal

nandu-wrap.com/nandu-hordozas/

ITT Találod

52g
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!