VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

NARAS kids

"Üdvözöllek a NARAS kids világában!

Tücsi vagyok, és ez a márkám egy különleges utazás eredménye - egy olyan út, amely az én kislányom, Nara érkezésével kezdődött. Amikor Nara megszületett, mindig arra törekedtem, hogy egyedi és minőségi termékekkel öltöztessem, amelyek ténylegesen tükrözik az egyediségét. Ennek eredményeképp jött létre a NARAS kids, amely számomra nem csupán egy brand, hanem egy küldetés is. Nagy álmom volt egy fiús- és lányos, nagyobb lurkóknak is szóló brand, ami már önállóan minket tükröz Narussal. Mondanom sem kell, hogy ez egy szerelem projekt, amit az anyaságom, a Narával való kapcsolatom inspirál, aki a logó tervezéstől az anyagminták folyamatos szemlélgetésétől, a tervek papírra vetéséig érdeklődve figyelt és büszkén csak mosolygott csillogó szemekkel, ami csak tovább erősíti bennem, hogy jó az irány, amire együtt indultunk el ismét.

Ez a márka az egyszerűséget, letisztultságot és a gondoskodást hivatott megtestesíteni.

Az egyszerűség és a gondoskodás alapelveire épülő NARAS kids nem csupán gyerek/baba ruhákat, babaszoba kiegészítőket és játékokat kínál. Ez egy életérzés, ami a szeretet és odafigyelés kifejeződése. Számomra ez a brand egy szimbólum, amely arról szól, hogy az anyukák hogyan segítik és támogatják egymást mindenben. A küldetésem az, hogy létrehozzak egy közösséget, ahol az anyukák találkozhatnak, inspirálhatják egymást, és megoszthatják tapasztalataikat. Hiszem, hogy az ilyen támogató közegben minden anya és gyermekük megtalálhatja azt, amire vágyik.

A NARAS kids nem csak egy webáruház, hanem egy hely, ahol az anyák összegyűlhetnek és együtt fedezhetik fel azokat a különleges, minőségi termékeket, amelyek valóban tükrözik gyermekeik egyediségét. Ez egy olyan történet, ami nemcsak az én történetem, hanem az összes anyuka története is, akik ugyanolyan elkötelezettek a minőség és az egyediség iránt, mint én. Az anyaság csodálatos utazás, és itt, a NARAS kids közösségében szeretném biztosítani, hogy mindenki megtalálja azt a különlegességet és minőséget, amire vágyik.

Az én hitvallásom az, hogy az anyukák közötti támogatás és egymásra figyelés egy rendkívül fontos dolog. Mindannyian hasonló értékeket vallunk, és itt, a NARAS kids-ben, szeretném lehetővé tenni, hogy ezek az értékek és ez a támogató közeg mindannyiunk számára elérhető legyen. Örömmel várom, hogy részese lehess ennek a csodálatos közösségnek!"

Weboldal

naraskids.hu/

Elérhetőség

https://www.facebook.com/profile.php?id=61552216466439
https://www.instagram.com/naraskids/

Kiállítói programok és újdonságok

Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!