VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

ESSZENCIA AZ ÉLETEDBEN

Feller Adrienne  - orvos szépapával, füvesasszony dédmamával, olajütő nagyapával és nővér édesanyával - generációk ajándékaként kapta a gyógynövények tiszteletét és az elköteleződést, hogy mások életét szebbé és teljesebbé tegye.  Később pedig ez a lelki örökség határozta meg a Panarom és az ADRIENNE FELLER márkák szellemiségét.

Külföldön szerzett tudását itthon kamatoztatva több, mint húsz éve hozta létre a Panarom márkát, hogy megalapozza az aromaterápia kultúráját Magyarországon. A Panarom Aromaterapeuta Intézet azóta is alma matere a legképzettebb aromaterapeutáknak, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a szakmai felkészültségre és az élő tudásra.

A magas minőség magukban a Panarom illóolajokban is megkerülhetetlenül jelen van: az illóolajok  mindegyike bevizsgált, 100%-os tisztaságú, így biztosítják a hatékony terápiás felhasználást.

A Panarom várandósság-babaápolási termékei 100% tisztaságú illóolajokból és a növényi olajokból készülnek. Termékeink a legnagyobb gondossággal készülnek, hogy már a várandósság és a gyermek ágy alatt, egészen az iskoláig az egész családnak támaszt nyújthasson minden pillanatban!

A 100%-ig természetesen baba- és mamaápolási termékeket keresd a 18/C standon.

Weboldal

www.panarom.hu

Elérhetőség

+36 1 336 0466
ugyfelszolgalat@panarom.hu
https://www.facebook.com/panarom.budapest/
https://www.instagram.com/panarom_official/
https://www.youtube.com/channel/UCo8YNF5an5k1mTdUuJB4j8w

ITT Találod

ADRIENNE FELLER STORE (MOM Park)
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!