VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Primus Kekszek

A Primus Gluténmentes  & Vegán termékcsalád egy olyan magyar márka, amely több éves múltra tekint vissza. Termékeik között szerepelnek édes kekszek, sós snackek, babakekszek, teasütemények. A termékcsalád kifejlesztésekor céljuk az volt, hogy olyan termékeket készítsenek, melyet nyugodt szívvel ajánlhatnak: 

  • vegánoknak
  • gluténérzékenyeknek 
  • cukorbetegeknek 
  • tejérzékenyeknek 
  • egészségtudatos étkezést folytatóknak 
  • paleo diétát folytatónak 

Receptjeiket saját magunk alkotják és fejlesztik, szem előtt tartva a fogyasztói igényeket. Büszkék arra, hogy Babakekszeik egyedülállóan a Magyar Élelmiszer könyv szerinti jelölendő 14 allergéntől mentesek, a termék receptúráját úgy alkották meg, hogy az megfeleljen a 6 hónapos babák igényeinek.

Minden termékük gluténmentes, cukormentes, tejmentes, tojásmentes, adalékanyag-mentes, tartósítószer-mentes, termékcsaládjuk csupán egy tagja tartalmaz tejterméket. Gondosan válogatott, magas minőségű alapanyagokból dolgoznak. Kekszeiket saját gluténmentes üzemükben készítik, így a keresztszennyeződés lehetősége nem áll fenn. 

Olyan termékcsaládot alkottak meg, amely megkönnyíti és színesebbé teszi a táplálékallergiával élők, a vegánok és az egészségtudatos vevőik mindennapjait.
 

Weboldal

www.primuskeksz.hu/

Elérhetőség

https://www.facebook.com/primuskeksz
https://www.instagram.com/primusvegankeksz/
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!