VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Ziaja Gyerek Termékcsalád - Gyermekápolás finom illatokkal, biztonságosan

A Ziaja a gyermekek bőréről és szájápolásáról, kifejezetten számukra tervezett illatokkal és összevetőkkel gondoskodik. Tusfürdők és samponok édes illatokkal, amelyek a fürdést gyönyörű élménnyé varázsolják. A különleges fogkrém ízek pedig bátorítják őket a fogmosásra. Biztonságos és gyengéd ápolás, melyre a Ziajától mindig számíthatsz.

Ziaja Baba Termékcsalád - Kímélő bőrápolás a legkisebbeknek

A Ziaja a legkisebbek bőrével is törődik. Kímélő, hatékony kozmetikumok a csecsemők és kisgyermekek egészségéért és higiéniájáért. A termékek között mindenki megtalálja a kisgyermeke számára legideálisabb bőrvédő popsikrémet, ápoló krémet, bőrnyugtató krémet, samponokat, mágikus fürdetőket, fürdető olajokat, testápolókat és tusfürdőket. Minden, amire a babának szüksége lehet, hogy bőre egészséges és ápolt legyen.

Ziaja Mama termékcsalád - Terhességi és szülés utáni bőrápolás

A Ziaja Mama termékcsalád a kismamák számára tervezett ápoló kozmetikumokat kínálja. A termékcsalád szülés utáni bőrfeszesítő testvajat, intim mosakodót kismamáknak, mellbimbó ápoló kenőcsöt, valamint terhességi csík elleni krémet is tartalmaz. Bőrtápláló és hidratáló formulák, melyek segítik a terhesség alatt és után a bőr egészségét és rugalmasságát.

Ziaja Felnőtt Termékcsalád - Természetes ápolás a család felnőtt tagjainak

A Ziaja Kecsketejes és Kókusz termékcsaládot gazdag kecsketej és kókusz kivonatokkal ápolják és kényeztetik a bőrt. A Ziaja tusfürdők frissítő illatokkal és gyengéd tisztítással rendelkeznek, így az egész család számára ideálisak. Az igényes férfiaknak kifejezetten tervezett Ziaja MEN termékek hatékony bőrápolást és tisztaságot biztosítanak. Természet ihlette kozmetikumok a család minden tagjának.

Ziaja MED Termékcsalád – A bőr egészségéért és szépségéért

A Ziaja MED a bőrgyógyászati problémákra szakosodott kozmetikumokat kínál. Kímélő, hatékony formulák bőrbetegségek, érzékeny bőr és irritációk kezelésére, valamint a bőr egészségének megőrzésére. Tartalmazza az antibakteriális krémet és tisztító gélt aknés, seborrhoeas bőrre, nyugtató arckrémet, tápláló testápolót, tusoló- és fürdőolajat atópiás bőrre, valamint bőrhibák elleni arctonikot pattanásos, zsíros bőrre is. Egy teljeskörű megoldás a bőr egészségéért és ápolásáért.

Weboldal

www.ziajashop.hu/

Elérhetőség

https://www.instagram.com/ziaja_magyarorszag/
https://www.facebook.com/ziajashop.hu/

ITT Találod

1119 Budapest, Etele út 57.
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!