PROGRAMOK

Változatos programok várnak a BabaMama Expo standjainál és színpadán egyaránt! Egészség, nevelés, divat, játék és minden, ami babának és mamának fontos lehet! Az alábbiakban néhány kiemelt programunk található kedvcsinálóként, a részletes színpadi program lejjebb görgetve érhető el.

 

VISSZA A PROGRAMOKHOZ

Babagondzási tanácsadással vár a Dinetti Babusgató

Babagondzási tanácsadással vár a Dinetti Babusgató

A Dinetti Babusgató standján ingyenes babagondozási tanácsadás, hasznos praktikák és meglepetések várnak!

Az alapítók, Pálfi Betti és Pintér Edina hisznek a jó kommunikációban, az empátiában, a hiteles szakmai tudásban és tapasztalatban. Kezdő szülőknek szóló Babusgató Kézikönyvükben megtalálható az újszülöttel kapcsolatos összes fontos tudnivaló. A tartalomban többek között szerepelnek a születés utáni vizsgálatok, a szoptatási és fejési praktikák, a pocakfájás aggodalma és az altatás kihívásai. Részletezi a gondozási feladatokat, illetve az apa és a nagyszülők szerepét is.
A tudatos felkészüléshez szükség van a könyvben rejlő információkra, ezek ismerete könnyebbé teszi a megélést. Biztonságot ad, hogy a szülői szerep már a kezdetekkor is a lehető legkevesebb nehézséggel járjon. Gyakorló anyaként az írók ismerik a gyermekágy idején aktuális gondolatokat és érzéseket, a könyvvel megerősítést és támogatást nyújtanak az esendő időszakban.

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!
REGISZTRÁCIÓ

TOVÁBBI PROGRAMOK

ÖSSZES MEGTEKINTÉSE ÖSSZES MEGTEKINTÉSE
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!