2019. 11. 15

Gondoskodás Neked és Neki

A BabaMama Expón Te és kisbabád vagytok a középpontban: olyan gyártók és márkák töltik fel a Budapest Arénát, akik szeretnék könnyebbé varázsolni a várandósság kilenc hónapját, valamint a kisbabád érkezését követő gyönyörű, ám kihívásokkal teli időszakot. Most olyan kiállítókból állítottunk össze Neked ízelítőt, akik saját és a kisbabád egészségének megőrzésében nyújtanak segítő kezet, legyen szó testápolásról, immunerősítésről, vagy éppen a fogzással járó kellemetlen tünetekről. Olvass tovább, és látogass el a Budapest Arénába 2019. november 22-24. között, hogy személyesen is megismerhesd a BabaMama Expo izgalmas kiállítóit!

Imagine Baby

Minden újdonsült anyuka életében izgalmas pillanat, amikor kibújnak kisbabái első tejfogai. És bár van csöppség, akinél ez szinte észrevehetetlen folyamat, másoknál gyakran kellemetlen tünetek jelzik az első tejfogak érkezését. Ha úgy érzed, nehéz igazán jó megoldást találnod a fogzással járó fájdalom csökkenésére, próbáld ki a rágómakit, melyet a termék magyarországi forgalmazója, az Imagine Baby hoz el a BabaMama Expóra.

A rágómakit egy angol édesanya fejlesztette ki a kényelmet, praktikumot és maximális ergonomiát figyelembe véve. A rágómakit a legkisebb kezek is könnyen megragadják, akár pár hetes kortól. Könnyű és biztonságos anyagból készül, mely könnyen mosható, így higiénikus marad hosszú használat után is. A rágómakik több színben és formában is elérhetőek, úgyhogy ha olyan megoldást keresel kisbabádnak, mely nemcsak hatékonyan, de játékos formában is csökkenti a fogzással járó kellemetlenségeket, ne habozd kipróbálni. Keresd a makikat az Imagine Baby standján!

Johnson’s Baby

A Johnson’s®  az egyik legnagyobb múltra visszatekintő név a babaápolás területén, mely működését 1894-ben kezdte meg. Most, 125 évvel később a Johnson’s®  teljesen megújul, hogy egy olyan biztonságos és gyengéd termékcsaládot hozzon el Neked és kisbabádnak, amelyet valóban megérdemeltek. Az új Johnson’s®  termékek nemcsak több természetes eredetű összetevőt használnak, de mentesek minden ismer allergéntől, és arculatukat is egyszerűbbre és egyértelműbbre varázsolták, hogy segítsenek Neked kiválasztani a babádnak leginkább alkalmas termékeket. Kiemelkedik ezek közül új Cottontouch® termékcsaládjuk, melyet kifejezetten az újszülöttek érzékeny bőréhez fejlesztettek ki, s így már a kisbaba első napjától használható.

Ha szeretnél még többet megtudni az új Johnson’s® kapcsán, látogasd meg őket a BabaMama Expón, és ne hagyd ki Konkoly Ágnes új Johnson’s® Nagykövet előadását a színpadon arról, hogy miért választotta gyerekei ápolásához az új Johnson’s® termékeket.

MAM Baby

Érdemes észben tartani, hogy kisbabádnál az állkapocs és a fogak fejlődése már nagyon korán elkezdődik, és a cumik hatással lehetnek a fogak későbbi elhelyezkedésére és növekedésére. Fontos emiatt, hogy a kezdetektől olyan cumit használjon a baba, amely megfelelő anyagból készült és ideális az ergonómiai kialakítása. A Perfect Start cuminak köszönhetően, már az újszülöttek számára is elérhető a fogdeformációk kockázatának csökkentésére kifejlesztett cumi.

A MAM Perfect Start cumi különlegessége a szívóka nyaka és az extra kis méretű pajzs. Vékonyabb és rugalmas kialakításuk miatt a ezek a cumik kisebb nyomást gyakorolnak a baba fogaira és állkapcsára, így ajánlhatóak az egészséges fogak és állkapocs kialakulásának segítésére és a fogdeformációk kockázatának csökkentésére. A MAM Perfect Start extra kis méretű pajzsa kifejezetten újszülöttek számára készült, és megtalálhatod a MAM Baby standján a BabaMama Expón.

Nutriklub

Az anyaság minden boldogsága és öröme mellett kemény munka is: a tested változásai, az érzelmi ingadozások mellett a legjobbat szeretnéd nyújtani gyermekednek, ráadásul napról napra új kérdésekkel szembesülsz. Bár a fáradtságban vagy kialvatlanságban nem tudnak segíteni, a Nutriklubnál mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb dilemmával és kétséggel kelljen megküzdened ebben a fontos és gyönyörű időszakban.

A babatáplálás és a babafejlődés specialistáiként a Nutriklub – a fogantatástól egészen a gyermek életének első 3 évéig – melletted áll minden kritikus pillanatban! Szakértői cikkekkel és személyes tanácsadással segítenek abban, hogy kérdéseidre gyors és pontos választ kapj, miközben a Milumil Junior termékcsalád ápolja és erősíti gyermeked szervezetét. A kicsi immunrendszerét erősítő italok elengedhetetlen segítséget nyújtanak korai fejlődéséhez, így szabadon fedezheti vel az őt körülvevő környezetet. Nézz el a Nutriklubhoz a BabaMama Expón, és ne feledd: tőlük bármit megkérdezhetsz!

Ha szakértői tanácsokat, valamint a legújabb, legbiztonságosabb babatermékeket keresed, semmiképp ne hagyd kil november 22.-24. között a BabaMama Expót,, hiszen még számtalan színes kiállító vár Téged és gyermekedet! Kövess minket Facebookon és Instagramon, és maradj velünk a blogon is, hiszen a novemberi kiállításig folyamatos újdonságokkal és izgalmakkal jelentkezünk!

VISSZA

KÖVESS MINKET

Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!