2022. 03. 31

Kell a pihenés babának és mamának is: 4moms pihenőszékek

Minden szülő életében szükség van minimum 5-10 percre, amikor gyermeküket nyugodtan letehetik pihenni vagy játszani. Még jobb, ha ehhez egy olyan eszköz áll rendelkezésedre, ami nem csupán kényelmes, de a magas szintű formatervezésnek köszönhetően tökéletesen passzol is az otthonod enteriőrjébe. Ebben segítenek téged az innovatív 4moms mamaRoo pihenőszékek a mindennapok során, melyet az idei BabaMama Expón a CareClub Online Babaáruház standjánál közelebbről is megismerhetsz. Akár a konyhába kell kiszaladnod, vagy a nagyobb testvérnek van szüksége több figyelemre, a pihenőszékbe bűntudat nélkül leteheted kisbabádat, hiszen jól fogja érezni magát.

Ahhoz, hogy a szülőknek és a babának egyaránt boldog időszak lehessen az első közös év fontos, hogy mindannyian eleget pihenhessenek. Az újszülöttek legtöbbször anyukájuk közvetlen közelében tudnak igazán jót aludni. A testkontaktus és a ritmikus mozgás fontos szerepet játszanak abban, hogy kisbabánk kellemesen érezze magát. Csodálatos érzés, amikor az öledben alszik gyermeked, azonban elveszi az idődet más tevékenységtől, és sokszor egy idő után fárasztóvá és kényelmetlenné válik a merev helyzet. Jól jön ilyenkor egy pihenőszék vagy fekvő hinta, amiben tovább ringatózhat a kicsi azután is, hogy leraktad. Nem szakad meg a mély, békés alvás és a te kezeid is felszabadulnak.

A pihenőszék kialakítása hasonló az anyaméhhez, lágyan körülöleli a csecsemőt, így biztosítva neki nyugalmat már újszülött kortól. A szék beállításainál 5 féle beépített ringató mozgás közül lehet választani, melyek a szülők természetes mozgását utánozzák. Nem rángatja és nem rázza a kicsiket, hanem körkörösen, fel-le, ívesen ringatja őket. A ringatás nem csak az alvás közben nyugtatja meg a kisbabákat, de akkor is hatékony módszer, ha a kicsi sír. Ráadásul a ritmikus himbálózás fejleszti az egyensúlyérzéküket, hozzájárul a ritmusérzék kialakulásához és a vizuális érzékelés fejlődésére is pozitív hatással van.

A színes, csörgő, Inetraktív és kifordítható játéklabdák lekötik a baba figyelmét, és elszórakoztatják az éberebb gyerekeket is. Pihenéskor azonban könnyen levehetőek, így zavartalanul álmodhat a gyermeked. A szék használatakor 4 előre megadott nyugtató hang közül választhatsz, és MP3 csatlakozóval is rendelkezik, így a kedvenc zenéjét, vagy fehér zajt is betehetsz neki, amíg elintézed a tennivalókat. A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően nem csupán a hangokat, de az eszköz mozgását, intenzitását is könnyedén állíthatod okostelefonod keresztül, távolról.

Az állítható szögnek köszönhetően a nagyobb babák is szívesen nézelődnek benne csücsülve, sőt, játszhatnak is, akár álló helyzetben. A könnyedén levehető, és mosogépben is mosható ülésbetéttel pedig nem érnek majd kellemetlen meglepetések.

Bátran szánj időt a pihenésre a ház körüli teendőkre! Látogass ki a BabaMama Expóra a Budapest Arénába április 29. és május 1. között, ahol minden segítséget megtalálsz, hogy a legtöbbet hozd ki ebből a fantasztikus időszakból!

VISSZA

KÖVESS MINKET

Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!