2022. 03. 02

Mesés prémium baba- és gyerekruhák várnak a BabaMama Expón

A BabaMama Expón nem csak hasznos termékekkel és szakértői tanácsokkal várunk: olyan divatos ruhákkal és kiegészítőkkel is készülünk, melyekkel a várandósság és gyermeknevelés alatt sem kell lemondanod a sikkes megjelenésről. Sőt, a legkisebbekre is gondolunk! Alábbi cikkünkből két olyan márkát ismerhetsz meg, melyek prémium baba- és gyerekruhái téged is ámulatba ejtenek. Olvass tovább, és fedezd fel a tapintható luxus minőséget a BabaMama Expón!

Fendetti baby - Som-Balogh Edina x Pintér Gabriella

Találkozott egy kreatív, különleges és egyedi festőművésznő és egy 30 éves múlttal rendelkező babaruha tervező és készítő. Edina éppen a kis Lilit várta, azóta viszonyuk egyre szorosabbra fűződött, barátsággá alakult. Ebből a kapcsolatból született meg a Fendetti baby, amely Magyarország első prémium babaruhája.

“Először csodaszép alkalmi ruhákat terveztünk 0-3 éves korig. A készítéskor mindig igyekszünk a márkához illő alapanyagokat használni, melyek Hollandiából, Németországból, Olaszországból érkeznek. Ruhacsaládokat tervezünk, ami annyit jelent, hogy megtalálható minden ruhadarab és kiegészítő ugyanabból a színből, ruhafajtából, amelyek színben, díszítésben harmonizálnak egymással” - osztotta meg velünk Som-Balogh Edina.

Az idei tavaszi-nyári kollekciót bővítették, megjelent a Fendetti baby utcai, divatos kollekció az alkalmi mellett, melyek könnyedén kombinálható ruhacsaládok és idén a BabaMama Expón is bemutatkoznak.

Ninnaoh baby - luxus babaruhák Olaszországból

Ismerd meg Olaszország piacvezető luxus babaruha márkáját április 29. és május 1. között a Budapest Arénában, ahol idén először a Ninnaoh baby is megjelenik!

Olaszország a ruhatervezés és a divat csúcsa, nemcsak a felnőtt ruhában, hanem az újszülött és gyermekruhában is. A Ninnaoh baby több mint 20 éves múltra tekint vissza, kínálatukban megtalálható utcai divatos és alkalmi ruházat is 0-6 éves korig.

A ruhák drágák, de csodaszépek és nagyon tartósak is, annyira, hogy több gyermek is tudja használni őket éveken keresztül. Itt is ruhacsaládok készülnek mindenféle kiegészítővel. A ruhák 2008 óta minősítettek, ami azt jelenti, hogy 100% olasz babaruhák: az olasz alapanyagokból készülő ruhácskák tervezése és készítése Olaszországban zajlik.

Gyere el 2022. április 29. és május 1. között a Budapest Arénába, ahol a hasznos termékek mellett csodaszép ruhák és kiegészítők is várnak! Regisztrálj várandós nyereményjátékunkra és hírlevelünkre, hogy elsők között értesülhess az esemény programjairól és újdonságairól!

VISSZA

KÖVESS MINKET

Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!