2024. 09. 30

Nyerj kétmillió forint értékű Babaváró Csomagot, és ismerd meg tavalyi nyertesünket!

A BabaMama Expón megtalálsz mindent, amire babának és mamának szüksége lehet. Szuper termékeket gyűjtünk össze, izgalmas programokat szervezünk, sőt, évről évre összefogunk partnereinkkel annak érdekében, hogy egy olyan széles termékpalettából álló csomaggal ajándékozzunk meg egy szerencsés várandós látogatót, ami hatalmas segítséget jelent egy új családtag érkezésekor. A több mint 2 millió forint értékű nyereményben őssejttárolási csomag, egy évre elegendő pelenka, babakocsi, babaszoba berendezés és más hasznos kellékek is megtalálhatók.

Idén sincs ez másképp – Babaváró Csomag oldalunkon már elérhető a regisztráció. Ha várandós vagy, és a baba érkezése december elseje utánra várható, ne hagyd ki a lehetőséget! A linken található form kitöltését követően nincs más dolgod, mint megerősíteni online jelentkezésedet személyesen is a BabaMama Expón november 22-24. között a Budapest Arénában, és várni, hogy rád mosolyogjon a szerencse.

Tavaly Tömösváry-Tóth Fruzsina nyerte babaváró csomagunkat. Most, egy évvel később arról beszélgettünk vele, hogy milyen tapasztalatai voltak az eseménnyel, a nyereményekkel és a baba érkezésével kapcsolatban.

Mikor hallottál először a BabaMama Expóról?

Tavaly ősszel a Facebookon láttam először, hogy van egy ilyen rendezvény. Akkor már sok ilyen témájú oldalt nézegettem, készültem az első gyermekünk érkezésére és gyűjtöttem az információkat, így nagyon megörültem, hogy az ország legnagyobb várandósoknak szóló rendezvényén is részt vehetek.

Hogyan mutatnád be a BabaMama Expót babát váró vagy kisgyermekes barátnődnek, családtagodnak? És egy leendő vagy friss apukának?

A BabaMama Expo nemcsak bemutatja szinte az összes hasznos terméket, mely elengedhetetlen a baba érkezésekor, de magába foglal számos gyermekgondozási tanácsadást is. A rendezvényen közvetlenül lehet kérdezni a márkák képviselőitől, ki lehet próbálni a termékeket, és helyben meg is lehet vásárolni azokat. Mi például az Expón vásároltunk autós babaülést is kedvezményesen. Ami még szerintem nagyon szuper, hogy rengeteg termékmintát kaptunk, aminek nagy hasznát vettük, hiszen megtapasztalhattuk, hogy számunkra mi a legmegfelelőbb.

Nemcsak én, de a párom is nagyon élvezte, hiszen az expón mindkét szülőre gondolnak: praktikus tippeket kaptunk babakocsi összeszerelés, pakolás, autós ülés témákban is. A BabaMama Expo társrendezvényén, a KidExpón emellett a nagyobb gyermekes szülőkre is gondolnak, bár mi azt a részt annyira nem jártuk be.

Ajánlanád-e jó szívvel az eseményt szeretteidnek?

Igen! Mindenkinek mondtam a környezetemben, hogy szerintem nagyon hasznos rendezvény. Tényleg egy jó hétvégi program a leendő szülőknek vagy kisgyermekes családoknak.

Mit tartalmazott pontosan a csomag? Ezeket hogyan tudtátok átvenni? Milyen tapasztalataid, élményeid vannak ezzel kapcsolatban?

A csomagban több márka termékeit, utalványait kaptuk meg ajándékba, a pelenkától egészen a bababútorokig. Az Auchantól egy 100 000 forint értékű ajándékutalványt kaptunk, melyet bármilyen termékre levásárolhattunk a márka áruházaiban.

A MAM csomagban többféle – nem csupán újszülött korra való – cumi, cumisüvegek, fogápoló termékek, sterilizáló, kézi és elektromos mellszívó is volt. Nagyon kedvesek voltak, arra is gondoltak, hogy fiús színben kapjuk meg a termékeket.

A Debreceni Baby Center bababolttól egy Adamex 3in1 babakocsit kaptunk, melyet a felajánló el is hozott nekünk egészen Budapestig, hogy ne kelljen annyit utaznunk, mert akkor már a 8. hónapban voltam. Ami nagyon kellemes meglepetés volt, hogy a babakocsihoz az összes kiegészítőt megkaptuk, garanciával együtt: szúnyoghálót, táskát, kesztyűt és plusz betétet a babakocsiba.

A Violeta Double Care-től 1 évre elegendő  pelenka csomagot kaptunk. Egyeztetéskor még arra is gondoltak, hogy tudunk-e ekkora mennyiségű pelust tárolni, mert ha nem, akkor több részletben küldték volna. Nagyon pozitív volt, hogy személyesen hozta el a cég egyik területi képviselője az ajándékot, akivel egy jót is tudtunk beszélgetni.

A pelenkákon kívül az összes vonatkozó termékükből is kaptunk: popsitörlőt, öblítőt, mosógélt és fürdetőt. Hihetetlenül megszerettük ezt a márkát! Nekünk az elején picit nagy volt az első méret, de pár hét után belenőtt a baba. Azóta is ezt a pelust használjuk, pedig próbáltunk más márkát is, amiket a rokonoktól kaptunk. Megmondom őszintén, hogy önállóan nem biztos, hogy ezt a márkát választottam volna, de végül nekünk nagyon bevált az összes termékük.

A FAKTUM bútortól utalványt kaptunk, így a baba szobáját is csodás, minőségi darabokkal tudtuk berendezni. Szuper volt, hogy ebben az esetben is mi választottuk ki, hogy az ország melyik boltjában vásárolnánk be, az egész folyamat nagyon gördülékenyen ment, és nem csak a babakorban hasznos bútorok közül válogathattunk.

A Krio Intézettől nyertünk egy "Kék" Őssejttárolási csomagot, amit egyébként is szerettünk volna, de így anyagilag ez hatalmas segítség volt. Telefonon beszéltünk meg mindent egy hölggyel, és pár napon belül már nálunk is volt a csomag, szülést követően pedig már jöttek is érte, majd jött az értesítés, hogy megfelelő a minta és tárolásra került. Úgy gondolom, hogy fantasztikus dolog és nagy segítség ez a mai világban.

Van-e kedvenced a csomagból?

Megmondom őszintén, hogy mindegyik a kedvencem, így nem tudok választani. :)

Van-e olyan márka, amihez visszatérsz vagy vissza fogsz térni?

A Violeta Double Care termékek – azóta is csak ilyen popsitörlőt használunk. De az öblítő és a mosógél is nagyon bevált. Imádom az illatát mindegyiknek, a törlőkendőnek még az anyaga is hihetetlenül puha.

Mi az, ami meglepetés volt a pici születése után?

Hogy hihetetlenül gyorsan nő! Viccet félretéve: az, hogy az emberből varázsütésre előjönnek az ösztönök, melyekre hallgatva túl tud lendülni az akadályokon, illetve hogy milyen hamar kialakul az összhang.

Mit tanácsolnál várandós kismamáknak vagy azoknak, akik családalapítás előtt állnak?

Azt, hogy saját magukra és a párjukra figyeljenek leginkább, a külső információkat csak egyfajta tanácsként kezeljék, segítségként, mely támpontot adhat.

A babavállalás tényleg közös döntés legyen, így a későbbiekben sem lehet megugorhatatlan feladat.
Érdemes a BabaMama Expón minden információt begyűjteni és a választott kórház félkészítőjén részt venni első gyermek vállalásakor, így kismamák között is kialakulhat már egy jó kis kapcsolat, barátság.

Mik azok a termékek, amik megkönnyítik egy kismama életét? Van-e olyan, amire akár nem is gondoltál korábban, de anyukaként sokat segít?

Bár már sok helyen elérhető a kelengyelista és egyéb segédletek, de érdemes az ismeretségi körben is sokat kérdezősködni. Én március elején szültem, nekem például nem vált be a szoptatós hálóing, inkább a spagetti pántos hálóing, top. Az elején életet menthet a tasakos zabkása, amit csak leforráz az ember és már kész is. A babaszobában érdemes kialakítani egy kis kuckót kényelmes fotellel, az első hetekben mi elég sok időt töltöttünk itt. Textilpelus! Mindenre jó, nagyon sokáig. És még egy: bár nagyon édesek a többrészes babaholmik és eszméletlen cukik benne a babák, a legpraktikusabb a sima patentos vagy zipzáras rugdalózó. 

Tarts velünk november 22-24. között a BabaMama Expón a Budapest Arénában, ahol minden várandósággal, szüléssel, babaápolással és neveléssel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz! Ingyenes tanácsadásokkal, szakértői előadásokkal, egész napos színpadi programokkal készülünk, kiállítóink pedig kedvezményekkel és értékes nyereményekkel várnak. Ha nem szeretnél lemaradni az eseményt érintő hírekről, szeretnéd közelebbről megismerni kiállítóinkat, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon!

VISSZA

KÖVESS MINKET

Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!