2023. 11. 22

Úton az önálló étkezés felé a Twistshake innovatív termékeivel

A Twistshake egy olyan svéd márka, amely nem csupán babaételek tárolására és etetésre tervezett termékeiről ismert, hanem azokról az egyedi és innovatív megoldásokról is, amelyekkel az édesanyák és édesapák mindennapi életét könnyebbé teszik. A cikkünkben betekintést nyerhetsz a Twistshake történetébe, valamint többet is megtudhatsz a gyerekekkel együtt növő Mini Cupról, a 360 tanulópohárról és a Click Mat csúszásmentes étkészletről. Tarts velünk!

Két férfi, egy ötlet

A márkát két férfi, Camillo Eriksson, a Twistshake vezérigazgatója és Vienar Roaks indította el, akik idejük nagy részét anno a fitneszteremben töltötték és nem is volt saját gyermekük. A Twistshake története 2011-ben kezdődött, amikor Vienar először vigyázott az unokahúgára. Ez volt az első alkalom, hogy cumisüveget használt, és rájött, hogy ez valójában egy igen nehézkes feladat a tápszerben lévő csomók, a sok kiömlő folyadék és a sok takarítás miatt. Egészen 2014 teléig nem sokat gondolkodott ezen, amikor is meglátott egy babakocsival sétáló anyukát. Amikor az anya benyúlt a babakocsi zsebébe, hogy felvegye a cumisüveget, a tápszerport tartalmazó műanyag zacskót és a szigetelt üveget, sietségében mindent a földre ejtett. Vienar odasietett segíteni, és miután minden újra rendben volt, eszébe jutott az unokahúgával töltött idő. Egész nap ezen gondolkodott magában, estére pedig megszületett egy innovatív cumisüveg víziója, aminek ötletét megosztotta Camillóval is. Azóta a cumisüvegek, poharak, bútorok és kiegészítők egyre bővülő választékával a Twistshake forradalmasította az iparágat azáltal, hogy minden egyes termék esetében az innovációra, a funkcióra és az esztétikára összpontosít.

Twistshake Mini Cup

A Mini Cup a Twistshake egyik kiemelkedő terméke, amely a kisbabák és a kisgyermekek számára egyaránt ideális. A Mini Cup gyorsan népszerűvé vált a szülők körében, mivel nemcsak könnyű tisztán tartani, de a praktikus fülek miatt a kis kezek számára is könnyen fogható, így a gyerekek önállóan is tudják használni. Különlegessége, hogy a Twistshake Mini itatópohár a gyermekeddel együtt nő, csupán a kupakot és a cumit kell cserélni. Minden Twistshake cumisüveg és itatópohár ellenáll a kiömlésnek, a szilikon betétnek köszönhetően az ital csupán akkor folyik ki, amikor a gyermek iszik. Keverd össze a gyermek kedvenc gyümölcsét vízzel és rázd fel! Figyeld, ahogy a mixer pillanatok alatt egy egészséges italt varázsol a gyümölcsökből!

Twistshake 360 tanulópohár

A Twistshake 360 egy másik innovatív termék, amely a kisgyermekek önálló ivását támogatja. A szilikon betétnek köszönhetően az ital csupán akkor jön az üvegből, amikor a gyermek iszik. A speciális 360 fokos kialakítás miatt a poharat körbe lehet forgatni, így a kisgyermekek bármelyik pontján könnyedén kortyolhatnak belőle, a praktikus csúszásmentes fogantyúk pedig tökéletesen illeszkednek a kis kezéhez. Ergonómikus kialakításának köszönhetően könnyű tisztítani és újratölteni, emellett gyönyörű színekben is pompázik.

Twistshake Click Mat

A Twistshake Click Mat egy másik olyan termék, amely megkönnyíti az étkezési időszakokat. A Click Mat egy szilikon alapú, tapadó felülettel rendelkező etetőlap, amivel minden étkezés könnyebb: nem csúszkál az asztalon, az alátéthez rögzíthető tányér nem borul fel.  Egyszerűen rögzíthető az asztalhoz vagy a babaszékhez, így a gyermek könnyen és kényelmesen étkezhet anélkül, hogy aggódnod kellene a rendetlenség miatt. A Twistshake Click-mat rendszerével egy nem csupán kevesebb takarítás, de több a sikerélmény is az önálló étkezés által.

A Twistshake Clic-Mat csúszásmentes edény készlete szuper praktikus – és nem utolsó sorban gyönyörű. A Twistshake tányérok könnyedén egymásba illeszthetőek, így helytakarékosan tárolhatók. A külön is megvásárolható tányérok a csúszásmentes tálcához rögzíthetők.

Fedezd fel a Twistshake forradalmi termékeit a Medito standján a BabaMama Expón november 24-26. között a Budapest Arénában! Addig is csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon, ahol többet is megtudhatsz a színes felhozatalról és újdonságokról.

VISSZA

KÖVESS MINKET

Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!