2019. 11. 11

Tudom, anya: sapka, sál, kesztyű! - Vagány baba-mamaruhák télre

A hideg évszak érkezésével minden családban előkerülnek a rég nem látott téli ruhadarabok. Kisbabád és a saját egészséged szempontjából is elengedhetetlen, hogy a megfelelő meleg öltözék legyen rajtatok, amikor kimentek a szabadba - ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondanotok a stílusos megjelenésről. Az idei BabaMama Expo számos kiállítója bizonyítja, hogy a praktikum igenis találkozhat az esztétikával, ha őszi és téli öltözködésről van szó. Gyere el te is a Budapest Arénába 2019. november 22. és 24. között, és fedezd fel a legizgalmasabb baba- és kismamaruházati márkákat, de addig is adunk egy kis ízelítőt a BabaMama Expo 2019 színes és izgalmas felhozatalából.

b.boom kismama divat

A b.boom kismama idei őszi-téli kollekciója az őszi falevelek színeiből inspirálódott: sárga, barna, zöld és bordó árnyalatokban pompáznak legszebb darabjaik. Ahogy pedig tőlük megszokhattuk, kiemelt figyelmet fordítanak a stílus és a funkció ötvözésére: kötött kismamapulóverjeik, kényelmes kismamanadrágjaik mellett idén bemutatják többfunkciós és hordozós kabátjukat, mely a tél elengedhetetlen ruhadarabja lesz minden kismama számára. A b.boom jó szívvel ajánlja a terméket azoknak, akik a téli időszakban szülnek, ugyanis egy ügyesen szabott betét ad elegendő helyet a növekvő pocaknak. A kisbaba születését követően pedig a hordozós kiegészítő teszi lehetővé, hogy a hidegben se kelljen lemondani a hordozásról és a hosszú, egészséges sétákról vagy éppen szükséges ügyintézésről, bevásárlásról és egyéb, egy édesanya életében felmerülő feladat ellátásban. Ha várandós kismamaként szeretnél stílusos ruhákban járni, de fontos a kényelem és szereted a praktikus megoldásokat, akkor mindenképpen keresd fel a b.boom standját!

Funkidz

A Funkidz baba- és gyermekruha termékei nem engedik, hogy a hideg és esős évszak hangulata elkapjon titeket: színes és merész mintákkal díszített babaruháik valódi vidámságot és energiát fognak csempészni gyermeked mindennapjaiba. A BabaMama Expo 2019-re a Funkidz puhatalpú kiscipőkkel, az elengedhetetlen sapka-sál szettekkel, leggingsekkel és számos izgalmas újszülött termékkel készül, hogy feldobja az otthoni, téli ruhatárat. Tetszetős darabjaik minőségi anyagokból, gondos odafigyeléssel készülnek, hogy maximális kényelmet biztosítsanak gyermekednek. Ha valami egyedi és vagány megoldással várnátok a telet, semmiképp sem hagyjátok ki a Funkidz standját az idei BabaMama Expón!

Hello Mami

A HelloMami téli kismamaruha kollekciójának kedvenc darabjait hozza el az idei kiállításra, hogy praktikus, mégis trendi megoldásokkal kápráztasson el Téged. Emellett fontos törekvésük, hogy stílusos termékeiket a babavárás után is szívesen hordják a kismamák, anyukák: ennek részeként mutatják be a holland Love2Wait háromfunkciós télikabátját, mely a babavárás alatt, pocak nélkül és hordozáshoz is tökéletes választás kicipzározható paneljának köszönhetően, így hosszú időn át hű társad maradhat a melegebb öltözködésben. A francia CacheCoeur márka Curve névre hallgató kismama és szoptatós melltartóját pedig a babavárás legelső pillanatától egészen a szoptatási időszak végéig hordhatod, hiszen miután körméretet választottál, kosara egészen F méretig változtatható. Látogasd meg a HelloMamit novemberben a Budapest Arénában!

Nimiri

A Nimiri segít színesebbé tenni a hétköznapokat a szürke télben is: az idei BabaMama Expóra legkülönlegesebb színváltós és világítós ruháit hozza el gyermekednek! 56-122 méretig kapható ruháik mellett pedig egyre több kiegészítő is megtalálható kollekcióiban, úgy, mint a világítós alvókák, takarók és párnák, melyekkel igazán különlegessé válik az esti lefekvés. Hogy mi a Nimiri titka? Színváltós termékeik a napfény hatására gyönyörű színessé válnak, ezzel is csodálatos mintákat és árnyalatokat rajzolva babád ruhájára és nappal, míg este gyermeked nyugodt álmait teszik varázslatossá. Keresd fel a Nimiri pompás világát a BabaMama Expo 2019-en!

Nove Design

Napjaink fontos törekvése a tudatos vásárlás és a környezettudatosság, melyben a Nove Design babaruházata élen jár: organikus, bio-minősítésű textilből készülnek, ellenőrzött körülmények között. Fontos, hogy amellett, hogy nem tartalmaznak az egészségre káros vegyszereket, minden Nove Design ruhadarab Magyarországon készül, ezzel is biztosítva az előírásoknak megfelelő, minőségi gyártást. Ha számodra is fontos kisbabád jövője és tudatos nevelése, valamint közvetlen és tágabb környezetének ápolása, fenntartása, gyere el a Nove Design standjára a novemberi kiállításon, és fedezd fel gyönyörű és környezettudatos termékeiket.

Gyere el november 22.-24. között a Budapest Arénába, hiszen még számtalan színes kiállító vár Téged és gyermekedet! Kövess minket Facebookon és Instagramon, és maradj velünk a blogon is, hiszen a novemberi kiállításig folyamatos újdonságokkal és izgalmakkal jelentkezünk!

VISSZA

KÖVESS MINKET

Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!