VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Twistshake

A Twistshake svéd tervezésű, biztonságos és kiváló minőségű babatermékek széles választékát kínálja: cumisüvegeket, babakocsikat, fürdőszobai termékeket és egyéb kiegészítőket. A Twistshake olyan termékek kifejlesztésére törekszik, amelyek használata egyszerű és biztonságos, ugyanakkor vonzó a megjelenésűek. A funkcionalitásra való törekvés mellett nem hagyják figyelmen kívül az esztétikát, tervezőik mindig keresik a módját annak, hogy a praktikumot a szemet gyönyörködtető designnal ötvözzék.

A BabaMama Expón több innovatív terméküket is megismerheted közelebbről:

  • A Twistshake Mini itatópohár a gyermekeddel együtt nő, csupán a kupakot és a cumit kell cserélni. Keverd össze a gyermek kedvenc gyümölcsét vízzel és rázd fel! Figyeld, ahogy a mixer pillanatok alatt egy egészséges italt varázsol a gyümölcsökből!
  • Twistshake 360 tanulópohár szilikon betétjének köszönhetően az ital csupán akkor folyik ki, amikor a gyermek iszik. A speciális 360 fokos kialakításnak köszönhetően gyermeked minden oldalról tud inni, a praktikus csúszásmentes fogantyúk tökéletesen illeszkednek a kis kezéhez. Ergonómikus kialakításának köszönhetően könnyű tisztítani és újratölteni.
  • A Twistshake Click-mat rendszerével minden étkezés könnyebb: nem csúszkál az asztalon, az alátéthez rögzíthető tányér nem borul fel. Kevesebb takarítás, több sikerélmény az önálló étkezéssel, ez a Click-mat!

Weboldal

medito.hu/

Elérhetőség

https://www.facebook.com/twistshake
https://www.instagram.com/twistshake.hungary/
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!