VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Adamo-Hammock

Az Adamo-Hammock Kft. fejlesztő hintáival már közel 20 éve segíti az édesanyák mindennapjait. Nem csak a fejlesztésben nyújt támogatást, de átlendít az olyan kritikus időszakokon is, mint fogzás vagy a pocakfájás. Az Adamo cég hintáit, a gyermekekre tett pozitív hatásai miatt, ma már több mozgásfejlesztő konduktor és fejlesztőközpont is jó szívvel ajánlja.  Ennek köszönhetően a pandémia idején is ugrásszerűen tudtak fejlődni, hiszen soha nem látott kereslet mutatkozott termékeik iránt, úgy belföldön, mint külföldön. 

2021-ben a Magyar Formatervezési díjat nyert babahintájával, 2022-ben a Francia MILK Magazin, a Best babatermékek között említette az Adamo márkanevet. 

Fő profiljuk a fejlesztő hinták gyártása, 0-5 éves korig. Termékeik különlegessége az egypontos függesztésnek és speciális textiljeiknek köszönhető.

Fő termékeik az Adamo babahinta, amely 0-3éves korig használható, illetve az Adamo Junior hinta, amelyet 1-5 éves korosztály számára ajánlanak. Az idei évben különleges babafészkeiket is megtekinthetik az expó látogatói a 44e standon.

Weboldal

adamohammock.com/hu

Elérhetőség

06 63 781 263
info@adamo.hu
https://www.facebook.com/ADAMO Hammock
https://www.instagram.com/adamo_hammock

ITT Találod

6640 Csongrád, Dózsa Gy. tér 18.
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!