VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Családbarát Magyarország Központ

A Családbarát Magyarország Központ küldetése, hogy hasznos, hiteles ismeretekkel járuljon hozzá a családok harmóniájának, egészségének, jólétének megerősítéséhez, megőrzéséhez. Ennek érdekében segíti a családtámogatásokkal kapcsolatos tájékozódást, a generációk közötti együttműködést az idősek támogatásával és a női esélyegyenlőséggel összefüggő törekvéseket a csalad.hu oldal tartalmaival, amelyre 2023-ban eddig csaknem 1,5 millióan látogattak el.

A Családbarát Magyarország Központ képzéseket, kutatásokat és szakmai rendezvényekre alapozott programokat is szervez, működteti a kapcsolati erőszak áldozatait segítő Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot. Emellett a kora gyermekkori fejlesztésben dolgozó szakemberek és az érintett szülők együttműködését, munkáját segíti a Gyermekút Módszertani Központtal.

Hosszú és sok szakembert megmozgató fejlesztés eredményeként jött létre az az online mérőeszköz, melynek segítségével a kisgyermeknevelők és óvodapedagógusok rendszeresen képet kaphatnak a kisgyermekek fejlődéséről. A Gyermekfejlődési kérdőív kitöltése után a kapott pontszámok alapján kirajzolódik, hogy megfelelően fejlődik-e a gyermek, valamint megjelenik egy szöveges értékelés is, mely világosan megmutatja, hogy a gyermek egy-egy funkcióterületen magas, átlagos vagy alacsony teljesítményt mutat. Amennyiben fejlődésében elakadás érzékelhető, az is feltüntetésre kerül, milyen további szakemberek bevonására van szükség a gyermek fejlődésének támogatásához.

A Családtámogatási Kalkulátor segítségével pedig bárki megtudhatja, milyen állami támogatásokra lehet jogosult. A csalad.hu/kalkulator/ oldalon pár perces online kérdőív kitöltése után személyre szabottan megismerheti mindazokat az állami támogatásokat, melyek a legkülönfélébb élethelyzetekben nyújtanak segítséget neked és családodnak.

Weboldal

csalad.hu/

Elérhetőség

https://www.facebook.com/csalad.hu
https://www.instagram.com/csalad_hu/
https://www.linkedin.com/company/csaladbaratmagyarorszagkozpont/
https://www.youtube.com/channel/UCchrbl1lF0h7-aSNxNJctIg

ITT Találod

21d stand

Kiállítói programok és újdonságok

Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!