VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Istenhegyi Géndiagnosztika

Az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum hazánk egyik vezető orvosdiagnosztikai központjaként modern, barátságos környezetben, kiváló szakorvosokkal és a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel várja pácienseit. Szolgáltatásaik a teljes körű nőgyógyászati - és meddőségi vizsgálatoktól a komplex, magzati rendellenesség-szűrésen át a kiváló gyermek- járóbeteg ellátásig, számos szakterületre kiterjednek.

Az intézmény saját laboratóriumában a legkorszerűbb molekuláris biológiai technikákat alkalmazza diagnosztikai vizsgálatai során. A genetikai szűrések specialistájaként többek közt a hordozósságszűrés, a ritka betegségek és a rákhajlam szűrések, és a prenatális diagnosztika úttörője.

A kiállításon újdonságként ismerheted meg:

- a NIFTY™ (Non-Invasive Fetal TrisomY ) egyszerű, biztonságos, rendkívül pontos prémium prenatális tesztjét, amely több mint 99%-os érzékenységgel méri az anyai vérből számos kromoszóma rendellenesség kockázatát. A Down-, Edwards-, illetve a Patau-szindrómákon kívül egyéb triszómiák, nemi kromoszóma-rendellenességek és mikrodeléciós/duplikációs szindrómák szűrésére is alkalmas. A 94-féle kromoszóma rendellenesség vizsgálata mellett a NIFTY™-teszttel a gyermek neme is nagy biztonsággal megállapítható. A terhesség 10. hetétől elvégezhető.

- a TRISOMY-tesztek nagy pontosságú, nem invazív magzati szűrővizsgálatait, mely már a terhesség 11. hetétől képes kimutatni az anya véréből a leggyakoribb magzati kromoszóma-rendellenességek esetleges jelenlétét – mindezt elérhető áron. A TRISOMY-teszt elvégzése nem jelent kockázatot sem az anya, sem a magzat számára, segítségével azonosíthatók a magzati biokémiai szűrővizsgálat esetleges fals pozitív eredményei, és ezáltal az amniocentézisek száma minimálisra csökkenthető. Míg a Trisomy alap tesztje a Down, Edwards és Patau szindrómákat szűri, a Trisomy-teszt XY ezen felül a leggyakoribb nemi kromoszómaeltérések is vizsgálja. A teszttel a baba neme is megállapítható.

- az iGen hordozósságszűrő tesztet, mely a leendő szülők genetikai tesztelését teszi lehetővé megmutatva annak a kockázatát, hogy tervezett gyermekük örökölhet-e bizonyos génbetegségeket – még akkor is, ha a pár egyébként egészséges. A hordozósságszűrés a pár DNS mintáját elemzi, hogy kiszűrjön rejtett genetikai hibákat, amik a születendő gyermekeiknél rendellenességeket, vagy a leendő szülőknél termékenységi zavarokat okozhatnak. Az információ birtokában a pár tervezetten készülhet fel a gyermekvállalásra, vagy végeztethet el teszteket a várandósság korai heteiben.

 

Ha szakértő, megbízható és empatikus intézményt keres, családtervezés, babavárás, termékenységi zavarok, genetikai vizsgálatok vagy speciális gyermek, illetve felnőtt kivizsgálás kapcsán, a Centrum várja bejelentkezését.

Weboldal

gendiagnosztika.hu/

Elérhetőség

06 1 580 8600
https://www.facebook.com/Gendiagnosztika/
https://www.instagram.com/gendiagnosztika/
https://www.youtube.com/c/g%C3%A9ndiagnosztika

ITT Találod

1125 Budapest, Zalatnai utca 2.
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!