VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Katschnig Nóra - Független Ringana Partner

Az osztrák Ringana vállalat független partnereiként először jelennek meg Magyarországon az Expo keretében. A Ringana cég 100 %-os filozófiáját képviseljik, amely a fenntarthatóság és az etika különböző aspektusait tartalmazza. Európai szintű zöld hálózatuk célja, hogy hozzájáruljon ahhoz, hogy bolygónk gyermekeink számára is élhető maradjon. Meg szeretnék mutatni a vásárlóközönségnek, hogy döntéseikkel, vásárlói magatartásnkkal sokat tudnak tenni a Föld jövőjéért. Fel szeretnék hívni a figyelmet az egészség- és környezettudatos életmód fontosságára, illetve arra, milyen jelentősége van mind a hétköznapokban, mind az üzleti életben az etikus magatartásnak.  A Ringana filozófiája egy,  az egész családnak szóló, letisztult, friss, állatkísérletektől és mesterséges adalékanyagoktól mentes, növényi alapú, vegán termékvilágban tükröződik, amit szeretettel ajánlanak minden kedves érdeklődőnek. 

A Hartberg (Ausztria) székhelyű Ringana vállalat növényi alapú termékeit már több mint egy millióan vásárolják rendszeresen Európa szerte. A természetes Ringana termékek egyedi megkülönböztető jegye (USP-je) a frissesség. A termékek 100% tiszta hatóanyagot tartalmaznak és mesterséges adalékanyagoktól mentesek, kiváló hatásuk azonnal érezhető.  
Az osztrák vállalat invesztoroktól mentesen hoz döntéseket, amelyek garantálják, hogy a cég 100 %-ban etikusan és 100 %-os konzekvenciával működik 23 éve.

Weboldal

nora-katschnig.ringana.com

Elérhetőség

nora.katschnig@aon.at

ITT Találod

29f stand
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!