VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

A Mamata Program komplex módon készít fel a szülésre és gyermeknevelés kezdeti időszakára! Koncepciójának lényege olyan tanfolyamok biztosítása a leendő anyukák és apukák számára, melynek középpontjában elsősorban nem maga a szülés folyamata áll, hanem a szülés utáni teendőkkel járó legnagyobb stresszforrásokra (sírás, alvás, evés) adott válaszok, megoldások tudatosítása. 

A Mamata Program komplex tanfolyama 5-alkalmat foglal magába, ezen kívül pedig lehetőséget nyújt arra is, hogy az egyes témákat ún. minikurzusok formájában sajátítsák el a szülők.

Fontos kiemelni, hogy a Program külön támogatja az édesapák képzését, akik szerepe meghatározó jelentőséggel bír a családdá válás folyamatában. 

A Mamata csapata missziójának tekinti az erőszakmentes nevelés eszköztárának bővítését is. Évtizedes szaktudásukkal a csapattagok a legnagyobb igyekezettel és odafigyeléssel támogatják a szülőket a pozitív szülőség kommunikációs formáinak elsajátításában, ezen belül az SBS (megrázott gyermek szindróma) megelőzési módszereiben, ezáltal egy új, modernebb szintre emelve a szülővé válás folyamatát. 

Weboldal

mamata.hu/

Elérhetőség

info@mamata.hu
https://www.facebook.com/mamataprogram
https://www.instagram.com/mamataprogram
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!