VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

A Medis Hungary Kft. a Medis Csoport egyik tagja, amely  a Dél – és Közép - európai régióban már 25 éve forgalmaz válogatott, kiváló minőségű gyógyszereket, orvosi segédeszközöket és étrend-kiegészítő termékeket. 

A  Medis Hungary sikeréről egy szakemberekből, termékmenedzserekből álló team gondoskodik, amelyet egy értékesítési vezető és egy területi vezető irányít. Az általunk forgalmazott termékek csak gyógyszertárakban kaphatók, mert a gyógyszertárak garantálják a magas minőségű disztribúciót és megfelelő tanácsadást nyújtanak a vevőknek a termékek értékesítésekor.

A Medis a gyógyszeripari partnereknek teljeskörű marketingszolgáltatásokat kínál, így pl. véleménykutatásokat/tanulmányokat, stratégiatervezést, regisztráltatást, beszerzést, promóciót, forgalmazást, tárolást és disztribúciót.

A kiállításon bemutatandó termékeikkel az elkötelezettségüket mutatják a várandósság és a születés utáni időszak szakértői támogatásában, a lehető legnagyobb biztonság megteremtésében.

A Defendyl Imunoglukan P4H® junior szirup a kisgyermekek ellenálló-képességét erősíti, a kapszula pedig a nagyobbak és a felnőttek immunrendszerét támogatja.

A Gengigel - gélt kifejezetten a kisbabáknak ajánlják: az első fogaktól enyhíti a fogak kibújásával járó fájdalmat, csökkenti a fogzás következtében kialakult ínyduzzadást, míg a Gengigel -first aid, - spray és -szájöblítő oldat hatékony segítségével, hosszan tartó helyi hatásával felgyorsítja nemcsak az ínyproblémák gyógyulását.

A WAYA® RefluStop belsőleges szuszpenzió a várandósság alatt is szedhető termék, amelyet a reflux kezelésére, a tünetek enyhítésére javasolnak.

Készítsd fel magad és családtagjaidat az előtted álló feladatra!

 

Weboldal

www.medis.hu

Elérhetőség

06 23 801 028
info@medis.hu
https://www.facebook.com/gengigel.hu/

ITT Találod

2045 Törökbálint, Hosszúrét u. 1.
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!