VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

TEVA

A Teva évente több milliárd dollárt takarít meg a betegek és az egészségügyi rendszerek számára azzal, hogy hozzáférhető generikus alternatívákat kínál az originális készítmények mellett. Mára az Egyesült Államokban minden tizedik generikus gyógyszerrecept, az Egyesült Királyság számára beszállított minden hatodik generikus gyógyszercsomag, és Németországban minden nyolcadik orvosi vény Teva termékre szól. Magyarországon minden tizedik eladott doboz gyógyszert a TEVA forgalmazza.

Kiterjedt termékkínálatuk, valamint tevékenységünk széles hatóköre teszi a Tevát globálisan is vezető vállalattá. Több mint 3,500 különféle terméket biztosítanak betegeiknek, 60-nál is több országban. A világ egyik legszélesebb portfóliójával rendelkező gyógyszeripari vállalata. Minden nap csaknem 200 millió ember vásárol valamilyen Teva-gyógyszert világszerte, és az Egyesült Államokban naponta több mint egymillió Teva-készítményre állítanak ki vényt.

A Teva a BabaMama Expóra két forgalmazott márkáját, a Neogranormon Baby babapopsi védőkrémet és a Sudocrem krémet hozza el. A Sudocrem krém napi használata nyugtatja, regenerálja és védi a pelenkával fedett bőrt, míg a Neogranormon Baby babapopsi védőkrém nedvességtől védő réteget képez a bőrön. E-vitamin és shea vaj tartalmával hidratál, B5 provitamin tartalmával elősegíti a bőr regenerációját.

Weboldal

www.teva.hu/

ITT Találod

37a
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!