PROGRAMOK

Változatos programok várnak a BabaMama Expo standjainál és színpadán egyaránt! Egészség, nevelés, divat, játék és minden, ami babának és mamának fontos lehet! Az alábbiakban néhány kiemelt programunk található kedvcsinálóként, a részletes színpadi program lejjebb görgetve érhető el.

 

VISSZA A PROGRAMOKHOZ

“A játék komoly dolog” Szűcs Kinga koncert a színpadon

“A játék komoly dolog” Szűcs Kinga koncert a színpadon

2022 decemberében jelent meg Szűcs Kinga “A játék komoly dolog” című gyerekverses kötete. A könyv varázslatos formában kíséri el a gyerekeket életük legmeghatározóbb állomásaira az iskolakezdéstől a hétköznapok ügyes-bajos megpróbáltatásain át a fontosabb ünnepekig. A kedves történetekben megfordulnak szülők, nagyszülők, testvérek és barátok, a lényeg azonban mindig a kreatív gondolkodás alapja, a játék lesz. Miért ne álmodhatná a legkisebb a legnagyobbat? Miért ne lehetne a játék komoly dolog? Ebből a könyvből válogattak tizenkét verset, amelyet Szabó Ervin zeneszerzővel együtt alakítottak dalokká és a koncerten is együtt játszuk őket.

November 25-én, szombaton 13 órától vár a BabaMama Expo & KidExpo színpadon. A koncert időtartama körülbelül 50 perc, ezt követően Kingától beszerezhetők a dedikált kötetek is.

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!
REGISZTRÁCIÓ

TOVÁBBI PROGRAMOK

ÖSSZES MEGTEKINTÉSE ÖSSZES MEGTEKINTÉSE
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!