PROGRAMOK

Változatos programok várnak a BabaMama Expo standjainál és színpadán egyaránt! Egészség, nevelés, divat, játék és minden, ami babának és mamának fontos lehet! Az alábbiakban néhány kiemelt programunk található kedvcsinálóként, a részletes színpadi program lejjebb görgetve érhető el.

 

VISSZA A PROGRAMOKHOZ

Bocskiné Irci: A sikeres szoptatás és a boldog babázás nyomában - szakértői előadás

Bocskiné Irci: A sikeres szoptatás és a boldog babázás nyomában - szakértői előadás

Bocskainé Irci laktációs szaktanácsadó, babagondozási szakértő. Boldog feleség, két kisiskolás fiú büszke anyukája, akit pozitív szemléletű, vidám természetű gyakorlati segítőként ismerik. Hiszi, hogy több jó út van, és nem lehet elrontani a babázást, hiszen mindenki a legjobbat szeretné a gyermekének!

Ötödik éve tart nagy sikerrel szoptatásra felkészítést várandósoknak és babagondozási tanfolyamot több fórumon is. Ezek mindig nagyon interaktívak, rengeteg segédeszközt használ, hogy minél alaposabban felkészítse a leendő szülőket az új szerepükre.

Pénteken 12:30-kor kezdődő előadásának témája: A sikeres szoptatás és boldog babázás nyomában. Arról mesél majd, hogy mennyire fontos felkészülni még várandósan nem csak a szülésre, de a szoptatásra is. Társalgunk arról is, hogyan működnek az újszülöttek, mit várhatunk a gyermekágyas időszakban. Kinek mit jelent boldognak lenni? Mikor boldog a baba? Mit is jelent az "igény szerintiség" valójában? Apák szerepéről is szó lesz természetesen. Mennyire fontos a kismama támogatása és a hiteles információ ebben az információ tsunamiban, ami most zúdul a családokra. Hogyan változott a világ és a trendek az elmúlt években a babázás körül? Izgalmas lesz!

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!
REGISZTRÁCIÓ

TOVÁBBI PROGRAMOK

ÖSSZES MEGTEKINTÉSE ÖSSZES MEGTEKINTÉSE
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!