PROGRAMOK

Változatos programok várnak a BabaMama Expo standjainál és színpadán egyaránt! Egészség, nevelés, divat, játék és minden, ami babának és mamának fontos lehet! Az alábbiakban néhány kiemelt programunk található kedvcsinálóként, a részletes színpadi program lejjebb görgetve érhető el.

 

VISSZA A PROGRAMOKHOZ

Folyadékpótlás csecsemőkorban – előadás a Szentkirályi Baba Mama természetes ásványvíz szakértőjétől

Folyadékpótlás csecsemőkorban – előadás a Szentkirályi Baba Mama természetes ásványvíz szakértőjétől

A Szentkirályi Baba Mama természetes ásványvíz képviseletében április 30-án és május 1-jén 12:45 és 13:15 óra között Dr. Schlick-Szabó Anna gyermekgyógyász tart előadást a BabaMama Expo színpadán. A doktornő amellett, hogy ismerteti a csecsemőkori folyadékegyensúllyal és folyadékpótlással kapcsolatos tudnivalókat, szívesen válaszol a közönségben felmerülő kérdésekre is.

A látogatók további fontos tényeket tudhatnak meg a kisgyermekek hidratációjáról a márka standjánál, ahol megismerkedhetnek a megújult csomagolású szénsavmentes Szentkirályi Baba Mama természetes ásványvízzel. Érdemes a telefonokat is előkészíteni, hiszen a márka ajándék ásványvízzel kedveskedik mindenkinek, aki a #szentkiralyibaba hashtaget használva feltölti Instagramra a Szentkirályi Baba Mama fotókerettel készített fényképét.

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!
REGISZTRÁCIÓ

TOVÁBBI PROGRAMOK

ÖSSZES MEGTEKINTÉSE ÖSSZES MEGTEKINTÉSE
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!