PROGRAMOK

Változatos programok várnak a BabaMama Expo standjainál és színpadán egyaránt! Egészség, nevelés, divat, játék és minden, ami babának és mamának fontos lehet! Az alábbiakban néhány kiemelt programunk található kedvcsinálóként, a részletes színpadi program lejjebb görgetve érhető el.

 

VISSZA A PROGRAMOKHOZ

Karácsonyi kézműves foglalkozás a Magyar Államkincstár standján

Karácsonyi kézműves foglalkozás a Magyar Államkincstár standján

Készítsd el egyedi karácsonyfadíszedet, népies rongybabádat vagy saját hűtőmágnesedet a Magyar Államkincstár standján!

A BabaMama Expo társrendezvénye, a KidExpo programjai között idén is bőven találhatnak a családok olyan kézműves foglalkozásokat, ahol kiélhetik kreativitásukat, új technikákat tanulhatnak és akár kedves karácsonyi díszeket és ajándékokat is készíthetnek. A Magyar Államkincstár standjánál olyan izgalmas eljárásokkal is lehetőség lesz megismerkedni, mint a quilling, azaz a papírcsík technika, melynek során a csíkokra vágott papírt feltekerve lehet térhatású formákat kialakítani. Aki szeretné kipróbálni a színes papírcsíkokkal való alkotást, az ezúttal hűtőmágnest és üdvözlőkártyát készíthet. 

Az ünnepi készülődés jegyében a KidExpo kínálatában karácsonyi terítőt, könyvjelzőt is készíthetnek a szorgos kezek textilnyomatokkal. A kézműves foglalkozások vezetőinek segítségével egyedi karácsonyfadíszeket is alkothattok nádból fonva, gyapjúból nemezelve vagy épp színes papírral és fonalakkal. Egyedi karácsonyi ajándékötletet keresel? Készítsetek bőrből vagy fonalból ékszert, de egy népies rongybaba is csodásan mutat a karácsonyfa alatt.

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!
REGISZTRÁCIÓ

TOVÁBBI PROGRAMOK

ÖSSZES MEGTEKINTÉSE ÖSSZES MEGTEKINTÉSE
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!