PROGRAMOK

Változatos programok várnak a BabaMama Expo standjainál és színpadán egyaránt! Egészség, nevelés, divat, játék és minden, ami babának és mamának fontos lehet! Az idei esemény programjai 2023. október végétől érhetők el a weboldalon, jelenleg a tavalyi esemény programok láthatók itt, kedvcsinálóként.

SZÍNPADI PROGRAMOK

VISSZA A PROGRAMOKHOZ

Találd meg a kisbabádhoz legjobban illő keresztnevet! - Tanácsadás a Babakötvény- Magyar Államkincstár standján

Találd meg a kisbabádhoz legjobban illő keresztnevet! - Tanácsadás a Babakötvény- Magyar Államkincstár standján

Amana, Jaszna, Obed, Annaszofi – csak néhány izgalmas példa az Utónévkönyv legújabb lány- és fiúneveiből. De vajon melyik illik a legjobban a vezetéknevetekhez? Ha érdekel, milyen szempontok szerint hoz döntést a Nyelvtudományi Kutatóközpont Utónévbizottsága, vagy egyszerűen fogalmatok sincs, hogy melyik keresztnév passzolna a legjobban a családnevetekhez, ne hagyjátok ki a BabaMama Expót! Bár a Királylány, Jaakko, Páblo vagy Szil nevekről már biztosan lecsúsztatok, jó hírünk van, nem maradtok segítség nélkül! Ismerkedjetek meg 2022 legújabb lány-és fiúneveivel az ország legnagyobb várandósoknak és kisgyermekes szülőknek szóló rendezvényén.

Ne maradjatok le, foglaljatok időpontot előre és keressétek a Magyar Államkincstár standját, ahol a Nyelvtudományi Kutatóközpont  munkatársai lesznek szakértő segítségetekre.

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!
REGISZTRÁCIÓ

TOVÁBBI PROGRAMOK

ÖSSZES MEGTEKINTÉSE ÖSSZES MEGTEKINTÉSE
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!