PROGRAMOK

Változatos programok várnak a BabaMama Expo standjainál és színpadán egyaránt! Egészség, nevelés, divat, játék és minden, ami babának és mamának fontos lehet! Az alábbiakban néhány kiemelt programunk található kedvcsinálóként, a részletes színpadi program lejjebb görgetve érhető el.

 

VISSZA A PROGRAMOKHOZ

Önfeledt szórakozás az Auchan karácsonyi játszóházában

Önfeledt szórakozás az Auchan karácsonyi játszóházában

Társrendezvényünkek, a KidExpónak köszönhetően a nagyobb gyerkőcök is fantasztikusan fogják érezni magukat. Az ország legnagyobb kisgyerekes szülőknek szóló rendezvényén az Auchan játszóházában igazi karácsonyi forgatag várja a családokat, ahol a legkisebbektől az iskolásokig mindenki talál számára megfelelő játékot. A karácsonyi dekorációban pompázó standon például matatófal, készségfejlesztő asztal, többféle építőjáték, gyurma, kisvonat, társasjáték várja, hogy a gyerekek önfeledt játékba kezdjenek. 

Mindez persze csak egy kis ízelítő abból a termékkínálatból, ami az Auchan üzletek polcain várja a családokat. A baba-mama termékek, babaápolási eszközök, kisbútorok mellett rengeteg játék, írószer közül is válogathattok: nedves törlőkendő, pelenka, ruházat, utazó kiságy, székmagasító éppúgy elérhető, mint a játékok széles skálája. Akár a teljes karácsonyi bevásárlást egy helyen megoldhatja a család, rengeteg időt spórolva, hogy otthon aztán több lehetőség legyen a közös ünnepi hangolódásra. Gyertek el ti is november 24-26. között a BabaMama Expóra é KidExpóra, ahol – többek között – az Auchan jóvoltából is szuper játékokat nyerhettek!

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!
REGISZTRÁCIÓ

TOVÁBBI PROGRAMOK

ÖSSZES MEGTEKINTÉSE ÖSSZES MEGTEKINTÉSE
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!