VISSZA A PROGRAMOKHOZ

Bababútor választási tanácsadás

Bababútor választási tanácsadás

A legkisebb családtag érkezését megelőzően minden szülő megtapasztalja, hogy a babaszoba berendezése nem kis feladat, hiszen nagy figyelmet kell fordítani a bútorok anyagára, minőségére, kialakítására. A BabaMama Expón látogass el a Bellamy standjára, ahol tanácsot adnak a babaszoba berendezésével kapcsolatban.

A Bellamy baba- és gyermekbútorok kiváló minőségű lengyel termékek, melyek gyártása során nagy hangsúlyt kapott a gyermekbarát kialakítás. Lekerekített élek, becsapódásgátlók, rögzítő pántok, és bababarát festékanyagok garantálják a picik biztonságát a mindennapos használat során.  Bútorkollekcióik széles választékát úgy alakították ki, hogy minden szülő és gyermek megtalálhassa a hozzá legközelebb álló berendezési tárgyakat. Az egyszerűen letisztult skandináv bútorok, a klasszikusan elegáns stílus és a természet ihlette faszínű termékek mind megtalálhatóak bútorkínálatukban.

Ha felkeltették az érdeklődéseteket, keressétek fel standjukat, ahol több kiállított bútort is megtekinthettek, illetve többet megtudhattok a Bellamy márkacsalád termékeiről.

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!
REGISZTRÁCIÓ

TOVÁBBI PROGRAMOK

ÖSSZES MEGTEKINTÉSE ÖSSZES MEGTEKINTÉSE
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!