PROGRAMOK

Változatos programok várnak a BabaMama Expo standjainál és színpadán egyaránt! Egészség, nevelés, divat, játék és minden, ami babának és mamának fontos lehet! Az alábbiakban néhány kiemelt programunk található kedvcsinálóként, a részletes színpadi program lejjebb görgetve érhető el.

 

VISSZA A PROGRAMOKHOZ

A csecsemőkor pszichológiája. Sajátosságok ebben az életkorban - Bojti Andrea Gyermekpszichológus előadása

A csecsemőkor pszichológiája. Sajátosságok ebben az életkorban - Bojti Andrea Gyermekpszichológus előadása

A csecsemőkor pszichológiája: sajátosságok ebben az életkorban előadással vár a Gyermekpszichológus BLOG alapítója, Bojti Andrea vasárnap 13:15-tól a BabaMama Expo színpadán. Bojti Andrea klinikai gyermek és ifjúságpszichológus több mint 10 év szakmai tapasztalattal pontosan látja, milyen sok bizonytalansággal küzdenek a szülők, ha gyermeknevelésről vagy gyermekük pszichés problémájáról van szó.

A magabiztos szülő - A kételyektől a tudatosságig című könyve a szülői önismeret és a válaszkész gyereknevelés témaköreivel foglalkozik. Az Open Books Kiadónál megjelent könyv már előrerendelhető. Hallgasd meg előadását az ország legnagyobb családi rendezvényén november 24-26. között, és tedd fel kérdéseidet személyesen!

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!
REGISZTRÁCIÓ

TOVÁBBI PROGRAMOK

ÖSSZES MEGTEKINTÉSE ÖSSZES MEGTEKINTÉSE
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!