PROGRAMOK

Változatos programok várnak a BabaMama Expo standjainál és színpadán egyaránt! Egészség, nevelés, divat, játék és minden, ami babának és mamának fontos lehet! Az alábbiakban néhány kiemelt programunk található kedvcsinálóként, a részletes színpadi program lejjebb görgetve érhető el.

 

VISSZA A PROGRAMOKHOZ

Ingyenes szülésznői, Léleknevelés gyermekszakértői, gyógypedagógusi tanácsadás a Babanet standján

Ingyenes szülésznői, Léleknevelés gyermekszakértői, gyógypedagógusi tanácsadás a Babanet standján

Várandósság alatti fontos tudnivalók? ️Testi és lelki felkészülés a szülésre? Hüvelyi szülés, császármetszés? A kezdeti gyermekágyas időszak, szoptatás, az újszülött ellátása? Baranya Ágnes, diplomás szülésznő, egészségügyi tanár MSc hallgató egy tündér. Látogasd meg a Babanet 36/A standján hasznos tanácsokért, gyakorlati praktikákért, vagy csak pár kedves, bátorító, megnyugtató szóért!

November 24. (péntek): 14:00-17:00
November 25. (szombat): 10:00-18:00

***

Bizonytalan vagy? Elakadásod van? Címkementes megoldásokra, megerősítésre vágysz? Tudatosabbá szeretnél válni? Szülésfelkészítés érzelmi oldalról, tudatosság, érzelmi intelligencia, holisztikus szemlélet. 20 éves pedagógus múlttal, közel 30 éve foglalkozik gyerekekkel Rácz Mónika, a tudatos szülők mentora, Léleknevelés gyermekszakértő (lelekneveles.hu). Gyere a Babanet 36/A standjához és beszélgess vele, kérdezz tőle!

November 24. (péntek) 10:00-14:00
November 25. (szombat) 15:00-18:00
November 26. (vasárnap) 10:00-18:00

***

Szeretnél eligazodni a kisgyermekkori terápiák útvesztőjében? Tudd meg, van-e terápiára szüksége a kisbabádnak! Karner Judit, gyógypedagógus, DSZIT terapeuta, a Zümmögő alapítója Iránytű konzultációval vár a Babanet 36/A standján.

November 26. (vasárnap): 12:00-18:00

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!
REGISZTRÁCIÓ

TOVÁBBI PROGRAMOK

ÖSSZES MEGTEKINTÉSE ÖSSZES MEGTEKINTÉSE
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!